Nieuws

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 ... 194 volgende »

Trek veilig naar huis!

24-07-2016 - Mocht je vanavond, vannacht of morgen naar huis gaan. Zorg dan dat dit veilig gebeurt. De politie zal controleren op alternatief transport (geen personenvervoer in vrachtwagens) en natuurlijk zullen er alcoholcontroles zijn. Rij verstandig, dus hou hier rekening mee! lees verder »

Uitverkocht, ausverkauft, sold out, vendido, wyprzedany!

24-07-2016 - Even voor de duidelijkheid. Ook vandaag hebben we geen kaarten meer, ook niet aan de dagkassa. We zijn helemaal uitverkocht!


 


Uitverkocht, ausverkauft, sold out, épuisé, vendido, wyprzedany! lees verder »

Dag 3: Zwarte Crossers, jullie grenzen aan perfectie!

23-07-2016 - Oeh, wat was dat lekker wakker worden vanmorgen! Ik had nog een halve schnitzel in m'n slaapzak van gister. Powerontbijtje! Daarna huppelde ik naar het Badhuis. Samen met al m'n Zwarte Cross vrienden zong ik onder de pomp mee met de hits van DJ Badmuts. Wat een begin van de dag! lees verder »

Uitslagen Cross zaterdag (2e manche)

23-07-2016 - Als je de hele dag vertoeft op plekken als de Reggaeweide, de Discotent, Theaterweide, voor het Hoofdpodium of hangend in de Oase is het misschien moeilijk voor te stellen, maar er wordt TOPSPORT bedreven op de Zwarte Crossbaan. En het is ook nog eens fokking spannend! lees verder »

Vrijdag & Zaterdag column Andre Manuel

23-07-2016 - Vrijdag
Goedenavond Zwarte Crossers! Bent u allemaal al een beetje nat achter de oren?! lees verder »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 ... 194 volgende »

Tante Rikie gaat hard dankzij

  • Nozem Oil
  • Grolsch
  • 3FM Serious Request
  • Amnesty International