Kopen via TicketSwap: hoe zit dat?

Sinds 5 januari werken we samen met TicketSwap. Handig! Maar wat houdt dat nou in? En hoezo is dat nu ineens zo veilig? Hier 5 dingen die je moet weten.

Ik wil mijn Zwarte Cross-ticket verkopen
Maar waarom dan toch in hemelsnaam?! Doe je het toch, doe het dan veilig. Via Ticketswap. Je kan je ticket voor maximaal 120% van de originele prijs verkopen en het plaatsen van de advertentie kost niets. Goedkoper aanbieden mag natuurlijk ook. Het wijst zichzelf. Let wel op: wees eerlijk over de aankoopprijs van je kaartje, ook als je geprofiteerd hebt van Grote Denkerskorting. TicketSwap controleert namelijk het aanbod en als blijkt dat er gesjoemeld is met de prijs, dan wordt de transactie teruggedraaid. Zodra je ticket is verkocht krijg jij bericht. De koper krijgt een nieuwe, geldige ticket met een nieuwe barcode. Jouw verkochte ticket wordt na verkoop ongeldig gemaakt.

Ik wil een Zwarte Cross-ticket kopen
Dat begrijpen wij wel. Wil je een dagkaart voor vrijdag? Klik dan door naar onze ticketshop (geen servicekosten) of ga naar een van de Primerawinkels in Nederland (2,50 euro servicekosten). Ben je op zoek naar een andere kaartsoort die bij ons al uitverkocht is (zaterdag, zondag, 3-dagenkaart, campingkaart)? Kijk dan of die wordt aangeboden bij Ticketswap. Houd dit goed in de gaten, want het aanbod ververst continu. Het ticket dat jij koopt krijgt van ons een nieuwe barcode, de barcode op het oude ticket wordt ongeldig gemaakt. Waterdicht systeempje!

En dan betaal ik zeker woekerprijzen?
Nee. Een ticket mag niet voor meer dan 120% van het originele aankoopbedrag worden verhandeld, hierop wordt ook gecontroleerd. TicketSwap vraagt van zowel de koper als verkoper wat transactiekosten. Dit bedraagt 5% van het aankoopbedrag. Daarnaast betaalt de koper, afhankelijk van de betaalmethode, een klein bedrag voor de betaling.

Vanaf wanneer zijn Zwarte Cross-tickets via TicketSwap veilig?
We werken samen sinds 5 januari, dus vanaf die datum kunnen wij van Zwarte Cross-tickets, verhandeld via TicketSwap (SecureSwap), de echtheid garanderen.

Wanneer krijg ik m’n centen als ik mijn ticket verkoop?
De volgende werkdag, amigo!

Tante Rikie gaat hard dankzij

  • Nozem Oil
  • Grolsch
  • KNMV
  • 3FM Serious Request
  • Amnesty International