Vandaag en morgen op de Zwarte Cross!

Terwijl we dit bericht typen staat Miss Montreal voor een overvolle Megatent! Ja, het feest is voor een dikke 10.000 mensen al van start gegaan! We hebben vandaag wat buien gehad, maar gelukkig ook zon. Door de neerslag vandaag waren de wachttijden voor de caravans en campers erg lang, hiervoor onze excuses, we hebben met de inzet van tractoren er alles aan gedaan om jullie zo snel mogelijk het terrein op te krijgen.

Er is ontzettend goed nieuws voor morgen, zaterdag en zondag: het blijft volgens Weeronline en Meteo helemaal droog! Met een gemiddelde temperatuur van 20 graden is het erg lekker festivalweer en zondag belooft het zelfs 23 graden te worden!
Morgen hebben we de eerste bomvolle festivaldag: de stunt over het hoofdpodium, The Hives, Within Temptation, Don Diablo, Will and The People, Normaal, Gummbah, voor de metalheads o.a. Exodus en Pain en nog veel meer uiteraard! Campingkaarten, dagkaarten en 3-dagenkaarten zijn nog verkrijgbaar, campingkaarten alleen nog aan de dagkassa bij de camping!


Hieronder nog wat foto’s van vandaag.

 Nozem Oil werd vandaag officieel gelanceerd. De Nozem band ging vol gas in de megatent en ze hadden er zin in!


De glijbaan van camping naar terrein bleek ook erg in trek, zie hier de eerste Zwarte Crossers naar beneden gaan.

 

Kristel en Monique kwamen als eerste aan, met een helikopter zelfs!

 

De andere campinggasten volgden al snel!

 

Zonder smering loopt alles naar de tering!

 

Feest met Jovink!

Tante Rikie gaat hard dankzij

  • Nozem Oil
  • Grolsch
  • KNMV
  • 3FM Serious Request
  • Amnesty International