De Zwarte Cross zondag

De laatste uurtjes Zwarte Cross, in een lekker avondzonnetje, zijn aangebroken!

Deze dag kon niet anders dan goed worden, want Michiel Romeyn ging ons Uitopianen voor in de kerkdienst vanmorgen waarna we met z’n 65.000-en lekker in de zon konden dansen, chillen, sprekken, høken en van alles meer.

De Cross kwam vandaag tot een climax, Erik Eggens won met overmacht de Superklasse. Satan in de metalweide was voor vele old school hardrockers het hoogtepunt, The Cyborgs stoken hun koppen in maskers en hun vingers in het stopcontact op The Bayou en cultheld Tippa Irie sloot de Reggaeweide fenomenaal af.

Tante Rikie was vanmorgen een beetje stil en zenuwachtig, niets voor onze dictator. Ze stond al vroeg tellend aan de poort, waar rond 13u Mandy Zwart nietsvermoedend door kwam gelopen: groot feest, de miljoenste bezoeker van de Zwarte Cross!  Mandy krijgt levenslang gratis toegang tot Uitopia, gefeliciteerd meid!

Wij gaan hier nog even tot het uiterste op Boemklatsch, Modestep, de legendarische AC/DC sessie in de Undercovertent, de Nozems en natuurlijk Giant Tiger Hooch als afsluiter bij het kampvuur. Maar voordat we nog één maal de Uitopische nacht in duiken: ontzettend bedankt voor jullie komst, gezelligheid, goeie zin en tot volgend jaar, VOORWAARTS GAS!

 

Tante Rikie gaat hard dankzij

  • Nozem Oil
  • Grolsch
  • KNMV
  • 3FM Serious Request
  • Amnesty International