Faciliteiten

De camping is van vele gemakken voorzien, behalve elektriciteit. Om je verblijf te veraangenamen kun je als campingbezoeker o.a. gebruik maken van twee badhuizen en een campingwinkel. Op de camping kun je ook ongestoord feestvieren in het Walhalla (het festivalterrein van de camping).

Rock 'n Roll Circus

In het Walhalla staat natuurlijk ook weer het 'Rock 'n Roll Circus'! Tot een uurtje of twaalf brengen bekende Nederlandse artiesten in deze tent een ode aan hun favoriete artiesten, zo is de AC/DC sessie al jaren een begrip. Vanaf middernacht is het 'Rock & Roll Circus' alleen toegankelijk voor de camping VIP's en knappen de bands er tot in de late uurtjes goed hard op!

Tiroler Hütte

Wegens gezelligheid dit jaar wederom... De Tiroler Bierstube 'Der Tanzenden Lothar' in het Walhalla! Banken en lange tafels, grote glazen en dames in Tirolerpakjes! Onder andere de Edelweis Kapelle zal hier komen optreden.

Grasnapolsky

Kamperen in stijl! Een hottub, bar en een apart badhuis, volledig ingerichte, zeer ruime tenten met opgemaakte luchtbedden met slaapzak, een stroompunt, verlichting en een terrasje inclusief tuinmeubilair voor je tent. Wat wil je nog meer? Het enige wat je mee hoeft te nemen is een tandenborstel, kleding en goede zin! Alles staat klaar bij aankomst en na afloop mag je de slaapzak ook nog houden!

De kampeerhotelgasten worden dit jaar extra in de watten gelegd; elke ochtend en avond is er een masseur aanwezig waarbij je de vermoeide spieren los kunt laten masseren om de dag goed te beginnen of waarbij je een heerlijke ontspanningsmassage kunt krijgen om de avond relaxed in te gaan.

Gemeentehuis

De plek waar je de campingburgemeesters kunt vinden en aanschieten voor vragen, opmerkingen, complimenten, tips, advies en om je hart uit te storten (dit laatste niet te lang a.j.b.).

Mobiel oplaadpunt

Er is een oplaadpunt voor mobiele telefoons. Je hoeft niet eens je eigen oplader mee te nemen. Handig hè?!

Kampvuur

Altijd één van de gezelligste plekken van de camping. Lekker zitten en genieten van de vuurtje en de lekkere akoestische bandjes bij een knetterend kampvuur in het Walhalla.

Badhuis

Op de Zwarte Cross Camping zijn er twee badhuizen waar je na gedane arbeid je (edele) delen lekker kunt wassen. De badhuizen zijn beide verdeeld in een douchegedeelte en een toiletgedeelte met was- en spoelbakken.

Campingwinkel

Er is een kampeerwinkel met een uitgebreid assortiment met o.a.: koffie, diverse (warme) broodjes, fruit, blikbier, zuivel, condooms, maar ook programmaboekjes, luchtbedden, zaklampen, batterijen, tenten, etc. De openingstijden campingwinkel volgen nog.

Kluisjes

Op de camping zijn ook kluisjes aanwezig om je spullen veilig in op te bergen. Reserveer hier!

Massagesalon

Heb je pijn in je rug omdat je op een leeg luchtbed hebt geslapen of vermoeide kuiten en polsen van het vele feestvieren? Geen nood, op de camping is ook een massagesalon aanwezig, waar je tegen betaling op een heerlijke wijze je pijntjes weg kunt laten masseren. Even voor de duidelijkheid: zonder happy ending!

Tante Rikie gaat hard dankzij

  • Nozem Oil
  • Grolsch
  • KNMV
  • 3FM Serious Request
  • Amnesty International