Faciliteiten

De camping is van vele gemakken voorzien, behalve elektriciteit. Om je verblijf te veraangenamen kun je als campingbezoeker o.a. gebruik maken van twee badhuizen en een campingwinkel. Op de camping kun je ook ongestoord feestvieren in het Walhalla (het festivalterrein van de camping).

Rock 'n Roll Circus

In het Walhalla staat natuurlijk ook weer het 'Rock 'n Roll Circus'! Tot een uurtje of twaalf brengen bekende Nederlandse artiesten in deze tent een ode aan hun favoriete artiesten, zo is de AC/DC sessie al jaren een begrip. Vanaf middernacht is het 'Rock & Roll Circus' alleen toegankelijk voor de camping VIP's en knappen de bands er tot in de late uurtjes goed hard op!

Tiroler Hütte

Wegens gezelligheid dit jaar wederom... De Tiroler Bierstube 'Der Tanzenden Lothar' in het Walhalla! Banken en lange tafels, grote glazen en dames in Tirolerpakjes! Onder andere de Edelweis Kapelle zal hier komen optreden.

Grasnapolsky

Kamperen in stijl! Een sauna, jacuzzi, bar en een apart badhuis, volledig ingerichte, zeer ruime tenten met opgemaakte luchtbedden met slaapzak, een stroompunt, verlichting en een terrasje inclusief tuinmeubilair voor je tent. Wat wil je nog meer? Het enige wat je mee hoeft te nemen is een tandenborstel, kleding en goede zin! Alles staat klaar bij aankomst en na afloop mag je de slaapzak ook nog houden!

Gemeentehuis

De plek waar je de campingburgemeesters kunt vinden en aanschieten voor vragen, opmerkingen, complimenten, tips, advies en om je hart uit te storten (dit laatste niet te lang a.j.b.).

Welnesscentre De Oase

Speciaal voor de campinggasten is er dit jaar iets nieuws: Welnesscentre De Oase. Kon men voorgaande jaren al genieten van een fijne knipbeurt en een welverdiende massage, dit jaar pakken we helemaal flink uit! In deze Oase wordt het goed toeven. Een moment van bezinning, persoonlijke verzorging, ontspanning of gewoon even een power nap. Even het gas eraf en kalm an doen dat is het idee van De Oase.
In deze sfeervol aangeklede weide boordevol planten, tipi’s, zitzakken, de geur van wierrook en de vele loungeplekken komt u werkelijk niets te kort! Het kappersteam van Ami zorgt ervoor dat je met het juiste kapsel kunt gaan feestvieren, de massage capaciteit is verdubbeld,  even neerploffen in de chill-out tent, laveloos in een hangmat hangen, met je matties een waterpijp roken, je laten stylen door een hair en grime team of even snel  de sauna in om de gifstoffen uit je lijf zweten om je vervolgens weer op te laden met een heerlijk vers geperst fruitsapje. Een dagelijks bezoekje aan de Oase en je bent weer topfit! Persoonlijke verzorging zoals Rikie het wil. Na een bezoek aan De Oase is de scoringskans statistisch gestegen met 34%. Doe er je voordeel mee!

Mobiel oplaadpunt

Je kunt je mobiele telefoon tegen betaling opladen in het Gemeentehuis. Neem overigens wel zelf je adapter mee!

Kampvuur

Altijd één van de gezelligste plekken van de camping. Lekker zitten en genieten van de vuurtje en de lekkere akoestische bandjes bij een knetterend kampvuur in het Walhalla.

Badhuis

Op de Zwarte Cross Camping zijn er twee badhuizen waar je na gedane arbeid je (edele) delen lekker kunt wassen. De badhuizen zijn beide verdeeld in een douchegedeelte en een toiletgedeelte met was- en spoelbakken.

Campingwinkel

Er is een kampeerwinkel met een uitgebreid assortiment met o.a.: koffie, diverse (warme) broodjes, fruit, blikbier, zuivel, condooms, maar ook programmaboekjes, luchtbedden, zaklampen, batterijen, tenten, etc. De openingstijden campingwinkel volgen nog.

Kluisjes

Op de camping zijn ook kluisjes aanwezig om je spullen veilig in op te bergen. 

Kapsalon

Op de camping is een kapsalon aanwezig waar je zonder een afspraak terecht kunt voor een betaalde knipbeurt. Dames en heren: knippen en scheren!

Massagesalon

Heb je pijn in je rug omdat je op een leeg luchtbed hebt geslapen of vermoeide kuiten en polsen van het vele feestvieren? Geen nood, op de camping is ook een massagesalon aanwezig, waar je tegen betaling op een heerlijke wijze je pijntjes weg kunt laten masseren. Even voor de duidelijkheid: zonder happy ending!

Tante Rikie gaat hard dankzij

  • Nozem Oil
  • Grolsch
  • Jagermeister
  • 3FM Serious Request
  • Original Wagner Big Pizza
  • Metro