Nozem Oil

Nozem: Zwarte Cross Power Oil

De Zwarte Cross is het eerste festival met een eigen drankje! Nozem is een shooter gemaakt van verschillende citrusvruchten en chili en is volledig in eigen beheer ontwikkeld. Smerig lekker! Klik hier om rechtstreeks naar de Nozem Oil website te gaan.

Nozemoil @ Zwarte Cross!

Het Nozem 2-takt terras, de Ja-knikker voor vers oranje goud, de Nozemdôme op de crossbaan, de Nozem Monster Bike, de Nozembar, de Nozem promochicks, de Nozems op het podium en de spectaculaire Nozem stunts (in 2012 de sprong over het hoofdpodium en in 2013 de backflip met een auto!). Niet te missen dus knasterd!

Nozem Oil voor horeca?

Nozem Oil wordt door heel Nederland gedistribueerd door uw drankenhandel. De Monnik Dranken distribueert ons drankje naar uw lokale drankenhandel. Check voor een compleet overzicht waar Nozem Oil reeds verkrijgbaar is de Nozemspotter.

Wordt uw etablissement niet bevoorraad door één van bovenstaande drankenhandels of heeft uw huidige leverancier Nozem Oil nog niet opgenomen in het assortiment? Schandalig, net zo lang blijven doorzeuren bij uw leverancier! Of neem contact op met info@monnik-dranken.nl of info@nozemoil.nl

Thuis ook de boel doorsmeren met Nozem Oil!? Dat kan!

Zonder smering loopt alles naar de tering, dat weet inmiddels iedereen. Om de boel thuis ook gesmeerd te laten verlopen, check je de Nozemspotter.

 

Tante Rikie gaat hard dankzij

  • Nozem Oil
  • Grolsch
  • Jagermeister
  • 3FM Serious Request
  • Metro
  • Amnesty International