Nozem Oil

Nozem: Zwarte Cross Party Oil

De Zwarte Cross is het eerste festival met een eigen drankje! Nozem is een shooter gemaakt van verschillende citrusvruchten en chili en is volledig in eigen beheer ontwikkeld. Smerig lekker! Klik hier om rechtstreeks naar de Nozem Oil website te gaan.

Nozemoil @ Zwarte Cross!

Het Nozem 2-takt terras, de Ja-knikker voor vers oranje goud, de Nozemdôme op de crossbaan, de Nozem Monster Bike, de Nozembar, de Nozem promochicks, de Nozems op het podium en de spectaculaire Nozem stunts (in 2012 de sprong over het hoofdpodium en in 2013 de backflip met een auto!). Niet te missen dus knasterd!

Nozem Oil voor horeca?

Nozem Oil wordt door heel Nederland gedistribueerd door Toorankde Klok Dranken, Hanos, Brouwketel (Heineken), Bavaria en een diverse lokale drankenhandels (check voor een compleet overzicht de Nozemspotter).

Toorank is verantwoordelijk voor de productie van dit smerig lekkere goedje, maar daarnaast dus ook verkoper en distributeur van Nozem Oil.

Wordt uw etablissement niet bevoorraad door één van bovenstaande drankenhandels of heeft uw huidige leverancier Nozem Oil nog niet opgenomen in het assortiment? Schandalig, net zo lang blijven doorzeuren bij uw leverancier! Of neem contact op met sales@toorank.nl of info@nozemoil.nl

Thuis ook de boel doorsmeren met Nozem Oil!? Dat kan!

Zonder smering loopt alles naar de tering, dat weet inmiddels iedereen. Om de boel thuis ook gesmeerd te laten verlopen kun je daarom een doosje “Nozem Oil” bestellen bij cafe Braakhekke in Bathmen!

Je hebt de keuze uit een grootverpakking van 40 smerige lekkere flesjes met dito inhoud. Wat kost dat? €36,00 per doos (exclusief eventuele verzendkosten). Voor mensen met iets minder dorst is er nu ook de Nozem 10-pack (€9,75 per doosje)! Schattig he!?

Hoe kun je bestellen? Neem dan even contact op met cafe Braakhekke en klik hier om meteen te bestellen!

Nieuw! De Nozem 10-pack!

Voor de grote dorst is er natuurlijk nog steeds de reguliere 40-pack!

Tante Rikie gaat hard dankzij

  • Nozem Oil
  • Grolsch
  • Jagermeister
  • 3FM Serious Request
  • Metro
  • Amnesty International