Zwarte Cross Camping: Daar gebeurt het!

De camping van het Zwarte Cross Festival is het mooiste wat je kan overkomen. Alleen maar lachende gezichten en iedereen heeft er een vakantiegevoel.

Wat is er allemaal te doen?

In het festivalterrein Walhalla op de camping staat het vermaarde "Rock 'n Roll Circus" waar tijdens de live optredens de sfeer menigmaal tot uitzinnige extase oploopt. Ook in het Walhalla is er de Tiroler Bierstube "Der Tanzenden Lothar"en als klap op de vuurpijl het kampvuur met livemuziek waar je  kunt nadenken over de zin van het leven met een lekker biertje bij  het knapperende vuur.
Verder zijn er op de camping nog tal van faciliteiten zoals een restaurant, een kapsalon (dames en heren: knippen en scheren), een massagesalon (dames en heren: liggen en smeren), een badhuis, een campingwinkel, een bakker met verse broodjes, een oplaadpunt voor je mobiele telefoon etc. 

Voor mensen die net iets meer luxe wensen is er kampeerhotel 'Grasnapolsky' met volledig ingerichte tenten, een privé terras, sauna, jacuzzi, bar en een apart badhuis. Meer comfort en rust, maar toch dichtbij de camping zodat je niets van het feest hoeft te missen!   

Speciaal voor de campinggasten is er nog iets anders: Welnesscentre De Oase! Kon men voorgaande jaren al genieten van een fijne knipbeurt en een welverdiende massage, dit jaar pakken we helemaal flink uit! In deze Oase wordt het goed toeven. Een moment van bezinning, persoonlijke verzorging, ontspanning of gewoon even een power nap. Even het gas eraf en kalm an doen dat is het idee van De Oase.

Faciliteiten

Welke faciliteiten zijn er op de Zwarte Cross Camping. Klik hier voor meer info.

Campingkaart (passe-partout)

Je kunt de Zwarte Cross Camping alleen maar op komen met een campingkaart. Wees er op tijd bij! 

Goed om te weten

  • Dagkaarten en 3-Dagenkaarten geven GEEN toegang tot de camping.
  • Als je in het bezit bent van een campingkaart (passe-partout) hoef je GEEN aparte dagkaarten meer te bestellen; je kunt met een campingkaart dus ook naar het festival- en crossterrein. Je hebt alleen geen toegang tot het rennerskwartier. Woon je in de buurt en slaap je thuis, maar wil je wel plankgas 's nachts in het 'Walhalla' feesten? Koop dan de campingkaart/passe-partout!

Openingstijden camping

De Zwarte Cross Camping zal op donderdag 24 juli 2014 de poorten openen en op maandag 28 juli 2014 is het feest voorbij.

Veel gestelde vragen over de camping

Wil je de antwoorden zien op veel gestelde vragen? Klik hier voor meer info.

Campingreglement

NB: Lees voordat je gaat kamperen goed het campingreglement 2014 van de Zwarte Cross door, zodat je niet voor verrassingen komt te staan!!!

Huisregels

Tijdens het Zwarte Cross Festival dienen alle bezoekers zich te houden aan de Zwarte Cross Huisregels. Denk er goed aan dat moedwillige overtreders van de huisregels onherroepelijk door de beveiliging van het terrein zullen worden verwijderd.

Tante Rikie gaat hard dankzij

  • Nozem Oil
  • Grolsch
  • Jagermeister
  • 3FM Serious Request
  • Original Wagner Big Pizza
  • Metro