AANSTAANDE ZATERDAG: RUIM 8000 VRIJDAGKAARTEN OPNIEUW IN VOORVERKOOP!

AANSTAANDE ZATERDAG: RUIM 8000 VRIJDAGKAARTEN OPNIEUW IN VOORVERKOOP!

Aanstaande zaterdag 24 november worden om 11:00 uur ruim 8000 vrijdag dagkaarten opnieuw door ons aangeboden.

Omdat de service tijdens de start van de voorverkoop niet optimaal was, hebben we zonder enige aarzeling besloten om van onze ticketvoorwaarden af te wijken en onze bezoekers tegemoet te komen. Deze vrijdag dagkaarten zijn namelijk door ons weer ingenomen vanwege dubbele bestellingen. Vandaar dat wij deze kaarten opnieuw beschikbaar kunnen stellen. Om taferelen als die van afgelopen zaterdag te voorkomen, gaan we met een wachtrij werken waar bezoekers bij grote drukte in komen te staan. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat het komende zaterdag voorspoedig gaat verlopen.

Mooi nieuws voor degenen die toch nog een kaart voor de Zwarte Cross willen bemachtigen. Wij willen de verwachtingen wel iets temperen: ruim 8000 kaarten klinkt veel, maar zonder technische problemen waren we vorige zaterdag zelfs binnen een kwartier in plaats van een uur uitverkocht. De vraag blijkt vele malen groter dan het aanbod, dus deze kaarten zullen waarschijnlijk niet lang beschikbaar blijven.

Dagkaarten voor de vrijdag kosten € 30,- per stuk en zijn zaterdag te bestellen via deze link: https://www.zwartecross.nl/tickets/

Terug naar overzicht