Alderbastends fijne dagen en een knallend nieuwjaar!

Alderbastends fijne dagen en een knallend nieuwjaar!

De Zwarte Cross wenst je vredelievende, knettergezellige en een calorierijke kerst en een daverend, knetterend, fluitend, gillend en exploderend doch veilig nieuwjaar toe!

Mensen wat is het een geweldig jaar geweest. We hebben genoten van elkaar en van de Zwarte Cross die voor de tweede keer op rij kats uutverkocht was. We gaven gas op 32 podia waaronder Café de Beugel als nieuwste loot aan de boom, de Dutch Masters of Motocross-finale werd verreden op de Zwarte Cross, we leerden schilderen bij de amigo’s van het Rijksmuseum, Tante Rikie is still going ultrastrong en heeft de touwtjes onverminderd strak in handen en er gingen weer hectoliters Nozem Oil doorheen (want we blijven smeren). Smeren deden wij ook, maar dan met zonnebrandolie op ons festivalstrand Playa Gasolina, onze stichting Pak An blijft de Achterhoek mooier maken door baanbrekende, verrassende initiatieven te steunen, we hielpen talentvolle sporters uit de regio aan meer bekendheid in de Zwarte Cross Talententuin, we brachten een doeboek voor alle leeftijden op de markt, de fanclub Harder! groeide tot meer dan 9000 leden en we zijn eindelijk echt maar dan ook echt van Jovink en de Voederbietels verlost.

Kortom, topjaar!

Make buurt, not war, wees lief voor elkaar, doe mekaar een rondje in, doe normaal met vuurwerk en leef vóór de dood. Fijne feestdagen en alvast een geweldig 2018!

Xoxoxoxo

De Zwarte Cross

Terug naar overzicht