BREAKING TALENTENTUIN-NIEUWS: Casper de Gier naar de Topdivisie met Bouwselect!

BREAKING TALENTENTUIN-NIEUWS: Casper de Gier naar de Topdivisie met Bouwselect!

Je moet natuurlijk de ijzers smeden als ze heet zijn. Daarom nu, op zo’n zorgeloze vrijdag, vers van de pers, gruwelijk breaking nieuws: Casper de Gier zal volgend jaar bij Bouwselect in de Topdivisie schaatsen!

Afgelopen seizoen kwam Casper nog uit voor Bouwpartners in de Beloftendivisie, maar volgend jaar zie je hem dus terug tussen de marathontoppers in de Topdivisie. Verdiend! Want wat hij heeft laten zien afgelopen seizoen, is natuurlijk zeldzaam bijzonder. Denk aan het winnen van de vierdaagse Trachitol Trophy (sprint & algemeen klassement beloften), de witte trui voor beste jongere in het cupklassement en de derde plek bij de enige nationale marathon op natuurijs in Haaksbergen. Het kon daarom natuurlijk niet anders dan dat Casper de teams voor het uitzoeken had, maar met zijn bewuste keuze voor Bouwselect blijft hij de organisatie trouw.

In zijn nieuwe blog, aanstaande donderdag, legt hij precies uit waarom hij deze keuze gemaakt heeft, hoe hem dit een stapje dichter bij het ‘prof zijn’ brengt en welke ondersteuning hij daarbij nog kan gebruiken. Lijkt me dat je die gaat lezen, dus. Wij zijn in ieder geval gruwelijk trots op Casper. Veel succes kerel!

Terug naar overzicht