Dagverslag van onze directrice: Zaterdag 15 juli

Dagverslag van onze directrice: Zaterdag 15 juli

Mai lieve knasterds van me! Die luie promo’s van de Feestfabriek vroegen mij even een dagverslag te schrijven. Ik moet hier verdimme ook alles doen. Prima dan, uiteindelijk heb ik toch de beste schrijf-skills. Dus. Ik heb me vanmorgen maar eens een banaantje naar binnen gestouwd – in mijn mond, smeerlap! – en ben vervolgens in mijn Rikie-mobiel naar de hoofdingang geknapt. Daar stonden jullie allemaal als gulzige hyena’s in een gortdroge woestijn te wachten op deze dag die zou gaan komen. Wat fijn dat jullie er allemaal weer waren! Zonder jullie zou ’t hele feest geen klap aan zijn, wist je dat?

Terwijl ik bij het Buitenpodium stond te genieten van de steelpan-klanken van de Bijlmer Steelband, kreeg ik te horen dat onze Ronnie mee zou racen in de Specialklasse. Ja, die knasterd met die cowboyhoed! HAHA! Zie je het al voor je? Ik niet, dus ik ben maar eens gaan kijken. En daar kwam ‘ie aan knappen, met Giel Beelen achter zich in een tot Nozem-vliegtuig omgebouwde bolidetje. Machtig mooi gezicht, die specialklasse. Ik hou er wel van. Ook wel van een lekker muziekje. Dus ik ben één van die promo-knasterds, die in de band Automatic Sam speelt, maar eens gaan aanmoedigen in de Roadhouse. Kearl zag eruit!!! Maar spelen kon ‘ie wel!

Genoeg oorgeteister. Tijd voor wat Kunst met de grote K. Samen met Gwen, van BNN, heb ik mijn selfie geschilderd bij de schilderworkshop van het Rijksmuseum. Mooi geworden, al zeg ik het zelf. Weer een talent ontdekt. Het houdt niet op. Wat ook tot mijn talenten bleek te horen: beugeltjes tikken, hard gaan in een circle pit en dansen met een dragqueen. Fantastisch, die kroegenstraat. Zou me er een hele week kunnen vermaken!

Eigenlijk was er maar één smet op deze – verder perfecte – dag. We schrokken ontzettend van de crash van één van onze stunthelden op Ground Hero. Hij is met onbekend letsel voor medische zorg overgebracht naar het ziekenhuis waar hij in goede handen is van medische specialisten. We wensen hem beterschap en denken aan hem en zijn familie!

Nu is het wel weer mooi geweest met dit verslag. Wolfmother begint zo, dus ik taai ‘m zo af. Als je me vanavond nog zoekt, dan ben ik me waarschijnlijk lekker warm aan het twerken bij het Kampvuur. Alvast welterusten!

Xoxo, je Rikie.

Terug naar overzicht