Dagverslag Zaterdag: Gewoon SCHITTEREND!

Dagverslag Zaterdag: Gewoon SCHITTEREND!

“Vroem zegt de auto, piep zegt de muis, tsjilp zegt de koe, er is iets niet pluis.” Met dit toch wel vreemde gedicht in zijn hoofd, werd Anton wakker vlakbij Café de Nekslag. En aangezien Anton niet de meest creatieve geest is van de camping, kon dit nog wel eens een hele bijzondere dag worden. Wij werden wakker met kippenvel van de Levendenherdenking. Wat een moment! Toch stonden we ook even stil bij onze TD’er Ruud, die we hadden gevraagd een filmpje te maken bij de Tirolertent. Helaas was deze tent nog dicht op dat moment en beleefde Ruud zijn Levendenherdenking zielsalleen. Arme Ruud… Maar een bijzondere dag is het geworden, want op de camping stond een verrassingsoptreden (met dubbel r en dubbel s) gepland van Will and the People. Huh? Op de camping? Wie? Lion? Morning? Sun? JA DIE JA! Een geweldig moment voor de toegestroomde campinggasten.

Ook werden er verschillende beroemdheden gespot vandaag. Dolfje Weerwolfje met een handtekeningensessie op het Blagenparadijs, Stefan Groothuis gaf rondleidingen en er werden ook krabbels gezet door enkele grote crosshelden waaronder Jeffrey Herlings bij Ground Hero. Jeffrey won even later ook de kwalificatie bij de 500cc. De Zweed Emil Weckman won vandaag de 125cc-klasse. Ook knalde er een grote naam over de crossbaan zonder motor. ‘Four Crosster’ Anneke Beerten zette vrijwel alle deelnemers van de Brommerklasse in het stof op haar fietsje en haalde ze ook allemaal een rondje in. Dit gebeurde precies op het moment dat er een geweldige driepunter werd gescoord in The Noaberhood, waar een hoogstaand potje basketbal werd gespeeld.

Vanmiddag zagen we ook plots wat dubbelgangers van Tante Rikie verschijnen op het terrein. Zoals het een waar leider betaamt had Rikie deze ingezet om zelf wat meer lucht te hebben. Het regende foto’s en leverde malle kiekjes op! Over kiekjes gesproken: onze eigen videohelden Daan, Bas en Kevin razen over het terrein met hun camera’s om onze eigen filmpjes de lucht in te knallen en de mannen van Smash Media zijn met 9 knappe mannen en Geert in de weer voor de officiële aftermovie. Lach naar hun camera’s, zwaai en dans!
Terwijl we dit schrijven jaagt Triggerfinger hun plaat ‘Flesh Tight’ door de speakers. Allemachtig! En dan moet het vuurwerk nog beginnen. We duiken zo lekker de warmte in van het Kampvuur, niet erin. Dat doet pijn.

Helaas is niet alles helemaal voorspoedig verlopen. Erik Eggens – onze gewaardeerde collega en deelnemer aan de Dutch Masters Of Motocross (250 cc) – is gevallen tijdens de kwalificatie en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij komt er wel zeker weer bovenop, dat is het goede nieuws. Erik, enorm veel beterschap gewenst namens ons allemaal. Hopelijk verloopt je herstel voorspoedig en ben je snel weer de oude. Hou je taai!

Als laatste goed nieuws voor de voetbalhaters onder jullie. Wij zenden de WK-finale zondag niet uit. Wij groeten u met een hele warme groet. Ook van Anton, die straks ook zijn tentje weer op zal zoeken. Alvast lekker snurken Anton en we zijn heel benieuwd naar je nieuwe stukje poëzie. Proost!

Terug naar overzicht