Dagverslag zondag: When Tante Rikie smiles!

Dagverslag zondag: When Tante Rikie smiles!

‘When the lady smiles’! Nou, dat deed onze Tante Rikie wel! Met een kneiter van een optreden sloot Golden Earring het Hoofdpodium af vandaag. En Rikie zag dat het goed was. Deze avond is nog niet voorbij, maar het was nu al fantastisch. We kijken terug op een enorm geslaagd weekend en zijn trots op jullie allemaal!

Vanmorgen begon de euforie al bij de Oecumenische Kerkdienst. Om 10:15u stond het al stampvol in de Megatent en iedereen was aandachtig aan het luisteren naar en mee-joelen met de dienst van Frank Lammers. Ook de dames en heren woonachtig in het woonzorgcentrum Antoniushove in Lichtenvoorde kregen een ereplaatsje op het podium en konden eersterangs genieten van de Kerkdienst en Boh Foi Toch!

Op de Theaterweide kon de bezoeker met wereldleider-ambities even naar ‘Staatsgreep plegen voor beginners’. Bij deze alvast onze excuses als door dit programma-onderdeel zich straks een nieuwe hellige dictator ontpopt. Roel Salemink draaide lekker op de Dansvloer en sloot natuurlijk af met het Zwarte Cross-lied van 2017, gemaakt in samenwerking met Hendrik Jan Lovink: ‘Vaak bu-j te bang”. Verder was er een Chef’Special op het Hoofdpodium en een Chef Special in ons sterrenrestaurant Le Carburateur: voor zowel muziek- als culinaire liefhebbers was er wat te beleven.

We kregen ook nieuws binnen over de stuntman, William van den Putte, die gisteren ongelukkig ten val kwam tijdens de FMX-show in stuntvak Ground Hero. We waren ongelooflijk geschrokken, maar zijn nu ontzettend opgelucht dat we kunnen melden dat hij buiten levensgevaar is. Hij ligt met hoofdletsel en een gebroken neus in het ziekenhuis. Beterschap, William!

Hoewel dit ongeval ontzettend naar was en we daar heel erg van geschrokken zijn, is de rest van het festival net als voorgaande jaren zonder calamiteiten verlopen en daar zijn we heel blij mee. Daar hebben jullie allemaal aan bijgedragen, waarvoor dank! We hopen dat het publiek volgend jaar net zo in een opperbeste en gemoedelijke stemming is als dit jaar. Dus kom je volgend jaar weer? Zet 12-13-14-15 juli alvast in jullie agenda’s, knasterds! Op 11 november kunnen Harder!-leden al kaarten kopen en op 18 november kan de rest van de wereld zijn Zwarte Cross-tickets bemachtigen. Hopelijk zien we jullie volgend jaar weer!

VAAK BU-J TE BANG!

Terug naar overzicht