Duwcrew 2.0: de Rolstoeltaxi

Duwcrew 2.0: de Rolstoeltaxi

Onze duwcrew is niet meer weg te denken van het terrein. Deze bikkels, afkomstig uit enkele rugby-teams, duwden alle rock ’n rolstoelers door onze heilige weilanden. Zo kan papa, mama, vriend of vriendin ook een relaxt dagje festival beleven. Dit jaar doen ze het anders. De duwcrew wordt uitgerust met vijf superblitse rolstoeltaxi’s van Van Raam uit Varsseveld. Niks duwen, dit keer fietsen ze je naar de andere kant van het festivalterrein!

Van 10:00u tot 12:00u staan ze voor je klaar op de mindervaliden-parkeerplaats, om jou en je rolstoel snel en comfortabel naar de hoofdingang te brengen. Na 12:00u wachten ze backstage op jouw telefoontje. Geef even aan waar je je bevindt op het festivalterrein en waar je naartoe wilt, dan komt de taxi je halen. Van Megatent naar Crossbaan of van Theatertent naar Roadhouse, via de backstageroute brengen ze je razendsnel naar je bestemming. Dat scheelt een boel inspanning!

Dus ben je rolstoelgebonden? Maak gebruik van deze dienst op de Zwarte Cross en bel ze op vrijdag 13, zaterdag 14 en/of zondag 15 juli. Sla het nummer alvast op in je telefoon: [NUMMER VERWIJDERD].

Terug naar overzicht