De eerste blogs van de jonge topatleten uit de Talententuin

De eerste blogs van de jonge topatleten uit de Talententuin

Nadat wij genoeg over ze geluld hebben, is nu eens het woord aan hen: de jonge topatleten uit de Zwarte Cross Talententuin! Ken je ze nog niet? Dan leer je ze maar kennen!

Deze gasten (m/v) tonen lef, hebben discipline en gaan compleet voor hun sport met als doel de (wereld)top te bereiken. Dat is pas leven naar ‘vaak bu-j te bang’! En wij hebben de eer om ze te mogen volgen.

Korte samenvatting: Casper skeelert en vertelt over schik hebben op wieltjes (maar dan wel met soms 60 km/u), Monique heeft net het EK (Frankrijk) en WK (Amerika) BMX erop zitten, Davy is weer druk aan het trainen na zijn schouderoperatie en wil spoedig GP’s rijden, Victor gaat komend weekend wegracen in de Red Bull MotoGP Rookies Cup in Brno Tsjechië (en dat is live te volgen), Joris heeft gewoon even een 3-jarig contract bij Team Sunweb in de wacht gesleept en vertelt over het fietsen van de Tour de Alsace na zijn sleutelbeenbreuk, Shana legt je haarfijn uit hoe het komt dat zij als een racemonster nu over de crossbaan knapt en last but not least laat Dejan je even meekijken naar een pittige bokstraining met zijn trainer!

Steun ze ook en volg ze wekelijks. Via ons én via hun eigen (socialmedia-)kanalen! Klik op één van onderstaande sporters om door te gaan naar hun eigen blogpagina.

 

Terug naar overzicht