ENQUÊTE: WAT VOND JIJ VAN DE ZWARTE CROSS 2018? Maak kans op de 1e kaarten voor ZC19!

ENQUÊTE: WAT VOND JIJ VAN DE ZWARTE CROSS 2018? Maak kans op de 1e kaarten voor ZC19!

Jullie hebben weer gezorgd voor een prachtige, sfeervolle Zwarte Cross! Natuurlijk doen we elk jaar weer ons best om dit qua horeca, aankleding, programma, beveiliging en andere faciliteiten weer mogelijk te maken, maar ’t kan altijd beter! Wellicht heb jij nog punten waarop we ons kunnen verbeteren en daarvoor is deze enquête. Mooie extra motivatie: onder de invullers van de enquête verloten we de allereerste twee campingkaarten voor de Zwarte Cross 2019. En dat is compleet antwoord-onafhankelijk, dus wees gewoon hartstikke eerlijk!

Wat doen we met de resultaten?
Vorig jaar hebben we ook een enquête verspreid. Met de punten die daaruit kwamen, hebben we het volgende veranderd voor afgelopen editie:

  • De Dansvloer op de Engelse Schans was qua locatie en route niet ideaal. Daarom hebben we de Dansvloer dit jaar weer verplaatst naar het festivalterrein waar ook de Megatent te vinden is en heeft het podium een spiksplinternieuw uiterlijk gekregen.
  • Er was de afgelopen editie alcoholvrij bier bij alle barren verkrijgbaar, op veler verzoek.
  • Meer afvalprikkers op het terrein en de camping.
  • Gratis drinkwater in het geval van hitte.
  • Upgrade van de duwcrew met de rolstoeltaxi. Zo konden er meer rock ’n rolstoelers sneller verplaatst worden op het terrein.
Terug naar overzicht