Fanclubleden maken de meest intieme optredens mee in Café Harder!

Fanclubleden maken de meest intieme optredens mee in Café Harder!

De gitaarsnaren van Bökkers ruiken? De orgeldeunen van The Grand East voelen in je ondermaag? Het spuug van de zanger van Rectum Raiders rakelings langs je gezichtje? BZB (bijna) voor jou alleen? Recht in de trompet van Heavy Hoempa kijken? Fanclubleden maken het mee in Café Harder!. Bands in een knusse setting, speciaal voor fanclubleden.

Ben je al lid?

Klasse, niks meer aan doen! Haal dan één toegangsbandje voor jou en één voor je kameraad op het Gemeentehuis (camping), bij de infostand (op het festivalterrein) of het inschrijfloket aan de muntenkassa rechts naast Café Harder.

Nog geen lid?

…Maar wil je wel die coole knusse optredens in Café Harder! zien? Ga dan naar het inschrijfloket aan de muntenkassa even naast Café Harder! Daar kun je voor 3 munten direct lid worden. Je krijgt daar ook meteen twee toegangsbandjes voor het Café, één voor jou en één voor een kameraad. Bovendien krijg je als fanclublid ook nog 3 keer per jaar het fanclubmagazine Harder! thuisgestuurd en heb je een hele week voorrang op de voorverkoop van tickets voor de Zwarte Cross 2018. Klasse toch?

Programma Café Harder!

Terug naar overzicht