FestiTent: voor de gemakzuchtige ZC-campinggast

FestiTent: voor de gemakzuchtige ZC-campinggast

Ben je niet zo’n luxebeest, maar ben je wel zo gemakzuchtig als maar kan? Heb je geen zin om je zooi mee te slepen naar de camping en gruwel je bij de gedachte aan tentstokken, binnententen, buitententen, scheerlijnen en luchtbedpompen? Dan is er de FestiTent!

Bij FestiTent boek je gewoon een fatsoenlijke tent. Waarom? Zodat je de pröttel niet zelf mee hoeft te slepen! En je hoeft niet te strijden voor je plekje, want die is er al. De tent staat voor je klaar als je aankomt, zelfs ingericht, mocht je dat willen. En vertrek je weer na een prachtige Zwarte Cross-editie op maandagochtend? Dan laat je de hele kroam lekker achter.

Je kunt een tent boeken voor 1 persoon, 2 personen of 4 personen. Ingericht met luchtbedden, slaapzakken en kussens, of niet! Wat jij wilt. Mocht je helemaal uit willen pakken, dan bestel je er ook fijn een paar stoeltjes en een campingtafeltje bij. Bestellen kan vanaf 16 november, na de start van onze eigen (fanclub-)voorverkoop. Ga hier naar de webshop!

LET OP: De FestiTent is te boeken bij een externe aanbieder en een bestelling daar is exclusief campingkaart(en)! Dus zorg ervoor dat je al een campingkaart hebt voordat je een boeking plaatst bij FestiTent.

Terug naar overzicht