Grasnapolsky-kaarten misgelopen? Dit zijn onze andere luxe-kampeeropties!

Grasnapolsky-kaarten misgelopen? Dit zijn onze andere luxe-kampeeropties!

Is het je niet gelukt die felbegeerde Grasnapolsky-kaarten te bemachtigen? Of heb je gewoon geen zin om je spullen mee te slepen naar de Zwarte Cross? Dan hebben we voor jou nog een paar andere mooie opties om je leven weer zo lui mogelijk te maken. KarTent, Festipi en FestiTent zorgen ervoor dat je alleen met je tandenborstel, ticket, een paar schone onderbroeken en je portemonnee richting onze weilanden hoeft.

De Kartent

Altijd al in een kartonnen doos willen slapen? Wil je eens iets duurzaams doen, in plaats van je milieuverwoestende tent achterlaten? Of heb je je sportschoolabonnement al opgezegd en kun je ondertussen je tent, slaapzak, luchtbed en andere kroam niet meer tillen? Dan kun je dit jaar weer slapen in de regenbestendige Kartent! Het staat voor je klaar als je op de camping aankomt en kan in overleg met een campingburgemeester verplaatst worden naar je matties die ook op de camping staan. Klik hier om je KarTent te boeken.

De Festipi

Zie je het niet zitten, in zo’n kartonnen tent? Maar heb je ook echt geen zin om te slepen met je pruttel? Was je net te laat voor Grasnapolsky? Onze vriendjes van Festipi bieden een cool alternatief. Slaap in een tipi! Op de vloer van deze superhippe tipi’s ligt een fijn koeienhuidje met daar bovenop een paar dikke slaapmatten en zachte kussens. Je hoeft alleen nog maar je slaapzak mee te nemen! Let wel: deze tipi’s staan bij elkaar op een apart deel van de camping. De webshop voor 2019 is nog niet geopend. Klik hier om je Festipi te bestellen.

De FestiTent

Is slapen in een doos of in een luxe tipi niet wat voor jou? Heb je zoiets van: “gewoon normaal doen”? Maar heb je ook geen zin om al je zooi mee te slepen? Dan is er de FestiTent. Gewoon, een tent. Zodat je ‘m zelf niet mee hoeft te zeulen. Staat voor je klaar als je aankomt. Hartstikke handig! Boek hier je FestiTent.

LET OP: Van de bovenstaande luxe-kampeeropties is ALLEEN GRASNAPOLSKY inclusief toegang tot het camping- en festivalterrein. De Kartent, Festipi en Festitent zijn te boeken bij externe shops en zijn exclusief campingkaart. Dus zorg ervoor dat je al een campingkaart hebt voordat je een boeking plaatst bij één van de drie bovenstaande partijen!

Terug naar overzicht