Harder!-leden 100% zeker van tickets voor Zwarte Cross 2019

Harder!-leden 100% zeker van tickets voor Zwarte Cross 2019

Als lid van de Zwarte Cross-fanclub Harder! koop jij natuurlijk weer met één week voorrang op de rest van de wereld je kaarten voor de Zwarte Cross 2019. Dat was zo en dat blijft zo. Maar de Zwarte Cross is natuurlijk best een leuk feestje en veel mensen lijken dat ondertussen door te hebben. Om álle trouwe fans een eerlijke kans op kaarten te geven, worden daarom de aantallen te bestellen kaarten in de Harder!-voorverkoop enigszins bijgesteld voor komend jaar.

Ieder Harder! fanclublid heeft komend jaar recht op één van deze 3 kaartcombinaties:

  • Max. 4 dagkaarten + max. 2 campingkaarten.
  • Max. 4 dagkaarten + max. 1 camper/caravankaart (incl. toegang festival. Zolang de voorraad strekt) + max. 1 campingkaart.
  • Max. 4 dagkaarten + max 1 Grasnapolskytent (twee- of vierpersoons, incl. toegang festival. Zolang de voorraad strekt.)

Minder kaartjes kopen mag natuurlijk altijd. Er zijn meer Harder!-leden dan beschikbare caravan/camperkaarten en Grasnapolskykaarten, dus daarvoor geldt: zolang de voorraad strekt.

De voorverkoop voor Zwarte Cross 2019 start voor fanclubleden traditiegetrouw op de tweede zaterdag van november: zaterdag 10 november 2018. Inloggen in de ticketshop zal weer gebeuren met behulp van je unieke lidmaatschapscode. Die staat weergegeven op het adresblad van iedere Harder (de volgende krijg je op de mat vanaf 4 september) en onderaan in je bevestigingsmail van je lidmaatschap. Lid worden? Ga dan nog even naar deze pagina.

Terug naar overzicht