Harder!-lid: koop je kaarten via deze ticketshop-link!

Harder!-lid: koop je kaarten via deze ticketshop-link!

BU-J D’R KLAAR VOOR, HARDER!-LID!? Nog eventjes en dan start de voorverkoop voor onze fanclubleden. Vanaf NU kun je in de wachtrij gaan staan voor je kaarten, via deze ticketshop-link.

Om 11:00u precies krijg jij een willekeurige plek in die wachtrij toegewezen en moet je eventjes geduldig wachten tot je in de ticketshop wordt gedropt. Iedereen die ná 11:00u op de link klikt, komt achteraan in de wachtrij. F5’en is net zo zinloos als gaan staan terwijl het vliegtuig nog niet bij de gate is of het pleiten voor een vegetarische levensstijl bij een slagersvakbeurs.

Ben je er helemaal klaar voor of heb je nog je voorverkoop-onzekerheden? Kijk in dat laatste geval nog even hier, want daar staat het hele Harder!-voorverkoopproces even uitgelegd.

Heb je dat gelezen, maar kom je er alsnog niet uit en ervaar je problemen met je code of bij het bestellen? Mail dan even naar harder@zwartecross.nl. Het kan druk zijn, dus we kunnen geen garanties geven over het tijdsbestek waarin je e-mail beantwoord wordt!

Terug naar overzicht