Hoe verloopt de Harder!-voorverkoop?

Hoe verloopt de Harder!-voorverkoop?

Gefeliciteerd lieve fanclubleden! ’t Is jullie al weer aardig gelukt. Sinds vanmorgen 11:00u, toen onze ticketshop openvloog voor onze fanclubleden, zijn er al flink wat kaarten door onze ticketservice geknapt. Fijn dat jullie er weer bij zijn! Tot 23 november, de start van de reguliere voorverkoop, hebben jullie de tijd om eenmalig met jullie lidmaatschapscode kaarten te bestellen. Daarna is de beurt aan de rest van de wereld. Grasnapolsky- en camper/caravan-kaarten zijn ondertussen uitverkocht.

Debuut voor onze wachtrij
Voor het eerst hadden we tijdens de Harder!-voorverkoop een wachtrij. Er waren wat strubbelingen met de website waarop je je nu bevindt, waardoor er wat errors bij bezoekers ontstonden. Dat werd opgelost door deze website even tijdelijk direct door te verwijzen naar de ticketshop. Vóór 11:00u waren deze perikelen dus opgelost, waardoor het bestelproces dat om 11:00u startte, soepeler is verlopen dan ooit.

LET OP: Krijg je een error bij het betalen en werkt vervolgens je code niet meer? Wacht dan even, over een half uur krijg je alsnog een mail met betaallink en kun je – wel binnen een half uur – alsnog je kaarten betalen. Je bestelling is dus wél geplaatst!

Is er in jouw bestelproces toch iets niet helemaal goed gegaan? Of kon je met je code de ticketshop niet in? Dan kun je even contact opnemen met harder@zwartecross.nl. We kunnen niet garanderen dat je vandaag direct antwoord krijgt, maar uiteraard staan we vanaf maandag gewoon voor je klaar.

Harder!-magazine komt eraan
Er zijn afgelopen jaar een heleboel nieuwe Harder!-leden bij gekomen. Welkom bij de tofste club van Nederland! De ouwe rotten onder onze leden zullen hem al wel verwachten, maar de nieuwe leden weten dit misschien niet: er komt spoedig weer een nieuw fanclubmagazine aan! Rond 7 december valt ‘ie op je deurmat. Het Harder!-magazine ontvang je als fanclublid drie keer per jaar.

Fanclublid worden
Niet-leden kunnen zaterdag 23 november om 11:00 hun kaarten scoren voor de Zwarte Cross 2020. Hoeveel kaarten er na deze Harder!-voorverkoopweek nog beschikbaar zijn, kunnen we niet voorspellen. Lid worden van onze fanclub kan overigens pas weer ná de start van de reguliere kaartverkoop, via deze pagina.

Ticketstanden-update
Voor iedereen die benieuwd is hoeveel tickets er nog beschikbaar zijn: rond een uurtje of vier vanmiddag zullen we daar een update over plaatsen!

Update 16:00u:

Terug naar overzicht