Iets kwijtgeraakt op de Zwarte Cross?

Iets kwijtgeraakt op de Zwarte Cross?

Te hard lopen hossen op ons terrein en is je telefoon, portemonnee, foto van je geliefde alpaca of het kettinkje van je tante uit Ouagadougou daarbij kwijtgeraakt? Dan kun je een paar dingen doen:

  1. Je bent dagbezoeker en bent nog op het festivalterrein –> Dan kun je bij de infostand checken of er iets gevonden is.
  2. Je bent campingbezoeker en bent nog op het festivalterrein –> Check bij het gemeentehuis op de camping of er iets gevonden is.
  3. Je bent niet meer op het Zwarte Cross-terrein –> Check vanaf 19 juli bij de gemeente Oost-Gelre of jouw verloren voorwerp gevonden is.

Onderstaand bericht kregen we van de gemeente Oost Gelre, lees dit goed door i.v.m. de procedures rondom verloren legitimatiebewijzen en rijbewijzen! En bekijk hier de lijst gevonden voorwerpen.

Bent u tijdens de Zwarte Cross iets verloren? Dan kunt u tijdens het evenement terecht bij de Zwarte Cross. Na de Zwarte Cross kunt u vanaf woensdag 19 juli terecht bij de gemeente Oost Gelre.

Paspoort of identiteitskaart verloren?
De gemeente mag een gevonden Nederlands paspoort of Nederlandse identiteitskaart niet meer teruggeven aan de eigenaar i.v.m. mogelijke identiteitsfraude. Het identiteitsbewijs wordt daarom vernietigd. In uw eigen woongemeente kunt u een nieuw document aanvragen. Uw gemeente maakt een verklaring van vermissing op van het zoekgeraakte reisdocument. In geval van diefstal raden wij u aan om ook aangifte bij de politie te doen. 

Rijbewijs verloren?
De gemeente stuurt alle gevonden rijbewijzen naar de Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW). Dit is wettelijk verplicht. De RDW stuurt het rijbewijs naar u terug. De huidige verwerkingstijd bij de RDW bedraagt enkele weken. U kunt ervoor kiezen daar niet op te wachten en bij uw eigen gemeente een nieuw rijbewijs aan te vragen. Uw gemeente maakt een verklaring van vermissing op. In geval van diefstal raden wij u aan om ook aangifte bij de politie te doen.

Terug naar overzicht