De inschrijfluiken voor fanclub Harder! zijn weer geopend

De inschrijfluiken voor fanclub Harder! zijn weer geopend

Blogs, influencers, tagdingen en tweetzaken, het zal allemaal wel: wij hebben de allergezelligste offline community van deze aerdtkloodt. De Zwarte Cross-fanclub Harder! is er voor iedereen. Eens per jaar geven we een lekker feestje in de dorpen Lievelde-Vragender-Lichtenvoorde in de Achterhoek en dat schijnt best gezellig te zijn. Voeg je vandaag nog bij dit gemoedelijke elitekorps van feesttoppers. Inschrijven kan hier.

Wat houdt het lidmaatschap anno 2019 precies in?

3 keer per jaar het full colour Zwarte Cross Magazine Harder! op de mat
Harder! Magazine telt 68 pagina’s met: al het nieuws over de Zwarte Cross, interviews met topsporters, stuntmannen, theatermakers en muzikanten en aanverwante zaken als Tante Rikie, Nozem Oil, de Zwarte Cross Talententuin, onze Stichting Pak An en nog véél meer. De volgende Harder! # 36 ligt op 7 april bij leden in de bus.

1 week voorrang op de wereldwijde voorverkoop van Zwarte Cross 2020
De start van de voorverkoop voor Harder!-leden is op zaterdag 16 november 2019 en daarmee kan je één week eerder dan de rest van de wereld kaarten kopen voor de Zwarte Cross en ben je gegarandeerd van tickets!

100% garantie op tickets voor Zwarte Cross 2020
Ieder Harder!-fanclublid heeft voor Zwarte Cross 2020 recht op één van deze 3 kaartcombinaties:

  • Max. 4 dagkaarten + max. 2 campingkaarten. NB: Zolang de voorraad strekt.
  • Max. 4 dagkaarten + max. 1 camper/caravankaart (incl. toegang festival.) + max. 1 campingkaart. NB: Zolang de voorraad strekt.
  • Max. 4 dagkaarten + max. 1 Grasnapolskytent (twee- of vierpersoons, incl. toegang festival.) NB: Zolang de voorraad strekt. 

Meer informatie over de week voorrang op Zwarte Cross-tickets

Er is voor de Zwarte Cross-editie van 2020 geen garantie dat ieder Harder!-lid een campingkaart kan kopen. Wel is er de garantie dat ieder Harder!-lid een kaart voor de Zwarte Cross 2020 kan bestellen. Het is mogelijk dat de camping gaat uitverkopen tijdens de voorrangsweek voor Harder!-leden. Als dit gebeurt, blijft de voorwaarde voor max. 4 dagkaarten overeind, maar wel zolang de voorraad strekt.

  • Aangezien de fanclub sinds begin 2019 weer nieuwe leden verwelkomt, is het mogelijk dat er een kaartsoort uitverkoopt tijdens de voorverkoop voor Harder!-leden. Vandaar dus de toevoeging ‘zolang de voorraad strekt’.
  • Mocht dit bijvoorbeeld gebeuren en – laten we zeggen – de zaterdagtickets verkopen uit tijdens de voorrangsweek voor Harder!-leden, dan hebben Harder!-leden nog altijd recht op de max. 4 dagkaarten. Je kunt dan nog wel max. 4 dagkaarten voor vrijdag of max. 4 dagkaarten voor zondag bestellen (ook zolang de voorraad strekt). Of een combinatie daarvan met eveneens een max. van 4 dagkaarten (bijv. 3 dagkaarten voor vrijdag en 1 dagkaart voor zondag).
  • Je hoeft niet het maximaal aantal kaarten van 4 dagkaarten + 2 campingkaarten af te nemen. Minder kaarten kopen mag natuurlijk altijd. Je mag ook dagkaarten kopen zonder campingkaarten te bestellen en andersom kun je ook campingkaarten aanschaffen zonder dagkaarten te bestellen.

Om te voorkomen dat er een run op de fanclubinschrijvingen komt door zwarthandelaren en doorverkopers, die daags voor de start van de kaartverkoop ‘wakker worden’, geldt een tijdelijke inschrijfstop vanaf 1 september 2019 tot de dag van de start van de wereldwijde voorverkoop voor Zwarte Cross 2020 (start wereldwijde verkoop is zaterdag 23 november 2019).

Terug naar overzicht