Is it a bird, is it a plane, no it’s…

Is it a bird, is it a plane, no it’s…

(De achterkant van) De Dansvloer! Als je na urenlang technobeuken doodmoe maar uiterst voldaan jezelf door een haag van bezwete medepompers een weg naar de uitgang baant en nog één zielsgelukkige blik over je schouder werpt, zul je je ogen niet geloven. Zijn het de stroboscopen van de Dansvloer die beelden uit je brein toveren die er helemaal niet zijn? Neemt de werkelijkheid weer eens een loopje met je? Wat zat er in die Pepsi Max?

Vreesch niet, waarde Zwarte Crosser! Wat je ziet is niet het resultaat van een kokende koortsdroom, noch een festival-delirium dat het begin van jouw einde aankondigt. Aanschouw de 3D-mapping videoshow op de achterkant van ons beukpark De Dansvloer. Psychedelische planetenvideo’s worden versneden met jeugdfoto’s van onze Tante Rikie tot een weergaloos visueel spektakelstuk, mogelijk gemaakt door onze kameraden van Pepsi Max. Free your mind (en open je ogen) and the rest will follow!

Is it a bird, is it a plane, no its…

(De achterkant van) De Dansvloer! Als je na urenlang technobeuken doodmoe maar uiterst voldaan jezelf door een haag van bezwete medepompers een weg naar de uitgang baant en nog één zielsgelukkige blik over je schouder werpt, zul je je ogen niet geloven. Zijn het de stroboscopen van de Dansvloer die beelden uit je brein toveren die er helemaal niet zijn? Neemt de werkelijkheid weer eens een loopje met je? Wat zat er in die Pepsi Max?Vreesch niet, waarde Zwarte Crosser! Wat je ziet is niet het resultaat van een kokende koortsdroom, noch een festival-delirium dat het begin van jouw einde aankondigt. Aanschouw de 3D-mapping videoshow op de achterkant van ons beukpark De Dansvloer. Psychedelische planetenvideo’s worden versneden met jeugdfoto’s van onze Tante Rikie tot een weergaloos visueel spektakelstuk, mogelijk gemaakt door onze kameraden van Pepsi Max. Free your mind (en open je ogen) and the rest will follow!

Geplaatst door Zwarte Cross op Dinsdag 11 juni 2019

Terug naar overzicht