Kaartverkoop start op 23 november om 11:00u. Wat moet je weten?

Kaartverkoop start op 23 november om 11:00u. Wat moet je weten?

De spanning stijgt harder dan het stikstofgehalte in ons atmosfeertj’n. We voelen het: de Zwarte Cross-kaartverkoop zit er weer aan te komen! Op 23 november om 11:00u gooien we de ticketshop weer open. Dit keer met een wachtrij, schatjes. Daarmee hopen we brandende servers te voorkomen. De link naar onze ticketshop zetten we, in de ochtend van 23 november (vóór 11:00u uiteraard) online op onze socialmedia-kanalen. Deze website, www.zwartecross.nl, zal die ochtend direct doorverwijzen naar de ticketshop. In de middag zal onze officiële Zwarte Cross-website weer online zijn. Dit is wat je verder moet weten om 100% voorbereid die wachtrij in te duiken.

Welke kaartsoorten zijn er te koop?
Alles over onze beschikbare kaartsoorten en onze prijzen, lees je op deze pagina. Harder!-fanclubleden kunnen vanaf 16 november 11:00u alvast hun slag slaan op onze kaarten, dus we kunnen niet garanderen dat op 23 november om 11:00u alle kaartsoorten nog beschikbaar zijn. De ervaring leert dat Grasnapolsky- en camper/caravan-kaarten sowieso uitverkocht zijn in de Harder!-voorverkoopweek. *LET OP: De Zwarte Cross-camping is vanaf dit jaar 18+. Ben je onder de 18, dan kun je géén campingpolsbandje bemachtigen. Koop dan dus ook géén campingkaart.

Hoeveel kaarten mag ik kopen?
Per bestelling mag je maximaal 10 kaarten kopen. Welke kaarten dat zijn, dat beslis jij zelf!

Hoe werkt de wachtrij?
Iedereen die vóór 11:00u de link naar onze ticketshop heeft aangeklikt, krijgt om exact 11:00u een willekeurig plekje in de wachtrij toegewezen. Iedereen die na 11:00u de link nog aanklikt, sluit achteraan in de rij. Om 06:00u gaan klaarzitten, heeft dus ook geen zin! Net als F5’en, dat helpt ook niet. Gewoon geduld hebben en niet bang worden van het aantal wachtenden voor u.

Hoe kom ik ongeschonden door dat bestelproces?
Zodra je vanuit de wachtrij de shop inkomt, geldt nog steeds: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Zorg er dus voor dat je dan rap je bestelling rondmaakt. Dat doe je met een stabiele internetverbinding en bij voorkeur een desktop of laptop, omdat je op een mobiel vaak wat trager bent. Vergeet niet onze algemene voorwaarden he-le-maal door te scrollen, anders kun je niet op het vinkje voor akkoord klikken en verder gaan in het bestelproces.

Hoe lang heb ik om te betalen?
Heb je het bestelproces afgerond, dan kun je direct betalen met (alléén) iDeal. Doe je dit niet, dan ontvang je binnen een half uur een herinneringsmail in je inbox met betaal-link voor iDeal. Betaal je dan niet, dan gooien we de bestelde kaarten na een uur weer in de verkoop.

En als ik dan in het buitenland woon, zonder dat ik een Nederlandse rekening en de mogelijkheid tot betalen met iDeal heb?
Geef dan in de ticketshop aan dat je vanuit het buitenland bestelt. Vervolgens maak je het geld naar ons over via een bankoverschrijving. De gegevens daarvoor zie je direct nadat je je bestelproces afrondt. Voor deze overschrijving krijg je 120 uur.

Hoe weet ik of ik niet voor jan lul in de wachtrij sta, omdat de kaarten die ik wil al uitverkocht zijn?
Als er een kaartsoort uitverkocht is, dan laten we dat direct weten op onze socialmedia-kanalen en onze website. Dus houd die in een extra tabje even in de gaten.

De kaarten die ik wilde kopen, blijken uitverkocht. EN NU DAN?
Een combinatie van geduld en Ticketswap. Alleen bij Ticketswap garanderen we een 100% veilige transactie (de kaartkoper krijgt een splinternieuwe kaart uit ons systeem) én de verkoper mag maximaal 20% boven de aankoopprijs verkopen. Zijn we meteen van die doorverkoop-woekerprijzen af. Koop dus NIET VIA ANDERE KANALENZeker kort voor de start van het festival, staan er vaak nog voldoende kaarten te koop op Ticketswap van mensen die last-minute toch niet kunnen gaan.

*LET OP: Grasnapolsky- en camper/caravan-kaarten kunnen niet aangeboden en gekocht worden op TicketSwap, i.v.m. de borg die teruggestort wordt op de rekening van de koper die bij ons bekend is (eerste koper). 

Terug naar overzicht