Kaartverkoop Zwarte Cross 2018 start aanstaande zaterdag om 11u!

Kaartverkoop Zwarte Cross 2018 start aanstaande zaterdag om 11u!

‘Er als de kippen bij zijn’ (=razendsnel je Zwarte Cross-tickets bemachtigen en ervoor zorgen dat je niet naast de spreekwoordelijke pot pist). Dat is wat je moet doen aanstaande zaterdag om 11:00u! Wij gooien dan onze digitale poorten open voor iedereen die volgend jaar weer op onze heilige weilanden het meest ultieme feest van het jaar wil beleven. Rikie is natuurlijk, leeftijdsloze powervrouw die zij is, ondertussen de groene grasvlaktes aan het bijpunten op haar John Deere zitmaaier. Alles voor het perfecte weekend in juli!

Wat moet je doen?
Aanstaande zaterdag om 11:00u onze ticketpagina bezoeken: www.zwartecross.nl/tickets. Daar kies je de shop waarin jij je kaarten wilt bestellen: dagkaarten, campingkaarten of ForFarmers (enkel voor mensen met ForFarmers-code). Let op dat je, na het selecteren van de gewenste kaarten, de complete algemene voorwaarden doorscrollt voordat je op het vinkje klikt om deze te accepteren. Deze algemene voorwaarden kun je hier alvast lezen. Dit zijn de kaartprijzen voor de Zwarte Cross 2018:

Hoeveel en welke kaarten kun je bestellen?
Per bestelling kun je 15 kaarten bestellen. Je kunt kiezen uit dagkaarten en campingkaarten. Harder!-fanclubleden, die een week voorrang kregen op de kaartverkoop, zijn er al vandoor gegaan met de camper/caravan-kaarten en Grasnapolsky-kaarten. Deze zijn dus niet meer beschikbaar.

Je bestelling in de shop is afgerond, en dan?
Na het afronden van je bestelling kun je direct betalen via iDeal of betalen via de mail die je op het door jou opgegeven e-mailadres binnenkrijgt. Daarin vind je de betaallink. De betaling moet binnen een uur voldaan zijn, anders gooit Tante Rikie die kaarten gewoon weer in de verkoop! Heb je geen mail binnengekregen? Kijk dan ook even in je ongewenste mail!

Ik woon in het buitenland en wil tickets bestellen en betalen, hoe werkt dat dan?
Volg hetzelfde proces als hierboven, maar geef dan in de ticketshop aan dat je vanuit het buitenland bestelt. Vervolgens maak je het geld naar ons over via een bankoverschrijving. De gegevens daarvoor zie je direct nadat je je bestelproces afrondt. Voor deze overschrijving krijg je 120 uur.

Kan ik ook weer kaarten kopen bij de Primera?
Ja, zaterdag vanaf 11:00u kun je camping- en dagkaarten kopen bij alle Primera-vestigingen in Nederland! Daar brengen ze wel € 2,50 servicekosten in rekening.

Harder!-leden hebben hun slag dus al geslagen. Hoeveel kaarten zijn er nu nog dan?
De beschikbare kaartsoorten aanstaande zaterdag zijn afhankelijk van de kaarten die al verkocht zijn deze week in de Harder!-voorverkoop. Vooral campingkaarten gaan momenteel hard, dus zorg ervoor dat je om 11:00u klaarzit als je voor deze tickets gaat! Ook voor de dagkaarten kunnen we geen garantie geven dat die na zaterdag nog beschikbaar zijn, zeker als het gaat om zaterdag- en zondagkaarten. Momenteel (16-11) is dit de actuele status:

 

Terug naar overzicht