Kartent, Festipi en kluisjes!

Kartent, Festipi en kluisjes!

Zwarte Cross-kaarten binnen? MOOI! Dan is het nu tijd om die grijze massa nog wat meer aan het werk te zetten. Want hoe ga jij verblijven op de camping? Ga je slepen met je pröttel of bater je liever zonder bepakking over onze weilanden? In dat laatste geval hebben onze vrienden van KarTent en Festipi mooie opties voor je! En als je ook graag zonder bepakking of belangrijke zaken over het festivalterrein wilt banjeren, dan kun je alvast je kluisje huren.

De Kartent
Altijd al in een kartonnen doos willen slapen? Wil je eens iets duurzaams doen, in plaats van je milieuverwoestende tent achterlaten? Of heb je je sportschoolabonnement al opgezegd en kun je ondertussen je tent, slaapzak, luchtbed en andere kroam niet meer tillen? Dan kun je dit jaar weer slapen in de regenbestendige Kartent! Het staat voor je klaar als je op de camping aankomt en kan in overleg met een campingburgemeester verplaatst worden naar je matties die ook op de camping staan. Ga hier naar hun webshop!

De Festipi
Zie je het niet zitten, in zo’n kartonnen tent? Maar heb je ook echt geen zin om te slepen met je pruttel? Was je net te laat voor Grasnapolsky? Onze vriendjes van Festipi bieden een cool alternatief. Slaap in een tipi! Op de vloer van deze superhippe tipi’s ligt een fijn koeienhuidje met daar bovenop een paar dikke slaapmatten en zachte kussens. Je hoeft alleen nog maar je slaapzak mee te nemen! Let wel: deze tipi’s staan bij elkaar op een apart deel van de camping. Ga hier naar hun webshop!

Kluisjes
Voor zowel dagbezoekers als campingknasterds zijn er kluisjes! Die kun je hier alvast reserveren.

Terug naar overzicht