Koop ZC-tickets alleen via onze ticketshop of TicketSwap

Koop ZC-tickets alleen via onze ticketshop of TicketSwap

Ondertussen stromen onze mailboxjes vol met meer en meer mailtjes van mensen die via één of andere louche doorverkoper een Zwarte Cross-ticket op de kop hebben getikt. Of wij kunnen checken of die kaarten wel ‘echt’ zijn. Daarom hierbij nogmaals onze shout-out: koop écht alleen je vrijdagkaarten via de Zwarte Cross Ticketshop en je andere ZC-kaartsoorten via TicketSwap.

Koop je een kaart van je buurman, marktplaats, een louche doorverkoopsite, je autoverkoper met extra tickethandeltje of die gast die je gisteren in de dierenwinkel ook een dwerghamster verkocht, dan kunnen we de echtheid niet garanderen. Ja, we kunnen checken of de code ongeldig is gemaakt in onze systemen of niet, maar wij kunnen niet checken hoe vaak één e-ticket al is verkocht. Heeft je dwerghamster-verkoper dat ticket niet alleen aan jou, maar ook nog aan 36 andere mensen verkocht, dan gaan er straks 36 mensen teleurgesteld aan de poorten van de Zwarte Cross staan. Want er komt maar één iemand mee binnen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Wees dus verstandig, en koop je vrijdagkaarten bij ons en de andere kaartsoorten – die al zijn uitverkocht – via TicketSwap. Door onze samenwerking met TicketSwap kunnen wij garanderen dat je daar een 100% geldig kaartje van iemand (over)koopt!

Terug naar overzicht