LEDENSTOP: De Harder!-fanclub heeft 12.500 leden

LEDENSTOP: De Harder!-fanclub heeft 12.500 leden

Het inschrijfluik voor de Harder!-fanclub is tot nader bericht gesloten. Gisteren plaatsten wij het bericht dat er een ledenstop voor de Harder!-fanclub aan zat te komen. Die zou ingaan bij de grens van 12.500 fanclubleden óf vanaf 30 september. Vervolgens zijn er binnen enkele uren honderden leden bijgekomen, waardoor die grens bizar snel bereikt is. Vragen over de fanclub en de kaartverkoop, proberen we hieronder al te beantwoorden.

Waarom is die 12.500 de grens voor het aantal fanclubleden?
Ieder Harder!-lid mag een combinatie van kaarten kopen waar maximaal 2 campingkaarten bij zitten. Een snelle rekensom leert ons dat als – in het gekste geval – ieder lid die maximale 2 campingkaarten koopt, de camping in theorie uitverkocht zou zijn. We willen garanderen dat onze fans campingkaarten kunnen kopen. Met deze ledenstop kunnen we dat blijven beloven.

Ik ben geen lid, kan ik dan nog wel een campingkaart bemachtigen bij de reguliere kaartverkoop?
Veel campingkaarten zullen vermoedelijk in de Harder!-voorverkoop (start 10 nov.) verkocht worden, echter zal het niet zo zijn dat ieder lid voor die 2 campingkaarten gaat. De ervaring leert ons dat dagkaarten ook populair zijn in de voorverkoop. Dus ja, waarschijnlijk zullen er ook in de reguliere verkoop op 17 november nog campingkaarten beschikbaar zijn. Ons advies is wel om er direct om 11:00u bij te zijn.

Ik ben net pas lid geworden, krijg ik nog wel het laatste Harder!-magazine thuisgestuurd?
Jazeker, hij wordt nagezonden en in oktober ligt ‘ie op jouw deurmatje!

Hoe koop ik mijn kaarten tijdens de Harder!-voorverkoop?
De link naar de shop maken wij bekend op 10 november om 11:00u. Zorg dat je je unieke lidmaatschapscode bij de hand hebt. Deze vind je in je bevestigingsmail, op het Harder!-magazine dat je ontvangt en op je bankafschrift. Deze code gebruik je om in de shop te komen. Daarna kun je je kaarten bestellen.

Wat doen jullie met mensen die enkel lid werden om kaarten te kopen, om vervolgens direct het lidmaatschap weer op te zeggen? 
Rikie bindt hen vast met tyraps, smeert hun gezichtjes in met brandnetels en laat hen 12.500 uur luisteren naar Trololo. Want daarvoor is de fanclub niet bedoeld. Oh ja, en hun Zwarte Cross-kaarten worden geannuleerd. Dat laatste is overigens echt waar. De fanclub is namelijk alleen voor échte fans.

Terug naar overzicht