[LIVEBLOG] Donderdag #ZC17

[LIVEBLOG] Donderdag #ZC17

22:00u: Het dagverslag staat online en we hebben foto’s!

De dag is nog niet voorbij en wij vonden ‘m nu al fantastisch! Iedereen had goede zin, ondanks de files die er hebben gestaan. We hebben wat extra foto’s geplaatst en je leest hier ook nog eens een uitgebreid verslag van de dag – tot nu toe. Bedankt lieve campingknasterds, deze start was magistraal!

17:30u: Camping op donderdag drukker dan ooit

We begrijpen dat er campinggasten zijn die wel erg lang voor ons mooie poortje hebben moeten wachten. Ondanks dat we de camping iets eerder openden, was het een enorme drukte in Lichtenvoorde. Het is op donderdag nog nooit zo druk geweest ’s middags! Mocht je dus wat langer in de rij hebben gestaan… sorry! We hadden niet verwacht dat zoveel helden al zo vroeg bij Tante Rikie op bezoek zouden komen. Hopelijk maken de geweldige dagen die komen gaan het allemaal goed. Geniet ervan!

14:00u: Ook het Walhalla, het festivalterrein van de campinggasten, opent zijn poorten

In het RnR Circus kunnen campinggasten van toffe undercoversessies genieten, in de Discotent dansen de eerste mensen zich in het zweet en de Tirolertent vermaakt met de beste Duitse en Oostenrijkse volksmusik! Vanmiddag wordt de Megatent geopend door Tante Rikie en bijt Bökkers er het spits af. En dan vanavond lekker met een biertje rond het kampvuur terwijl bands ons van een muziekje voorzien vanuit het kampvuurpodium. Hier vind je het hele programma.

10:00u: De camping is geopend! 

En de opening was een waar feest. Vuurwerk, een stuntvlieger en de campinggasten én Tante Rikie werden ook nog eens toegezongen. Rikie hielp zelf ook nog even wat campingknasterds die het zwaar hadden. Onze festivaldirectrice is de beroerdste niet. Veel plezier dit weekend, die-hards!

07:00u: Rennerskwartier is geopend

Alle helden die deelnemen aan de crossklassen en aan de Dutch Masters of Motocross kunnen het terrein op. Knapp’n!

Terug naar overzicht