[LIVEBLOG] Zondag 16 juli

[LIVEBLOG] Zondag 16 juli

23:00u: Het einde van ons festival nadert #HUILEN

Wij vonden het fantastisch! Hoe, wat en waarom, dat lees je hier in ons dagverslag. Bedankt voor jullie opperbeste feeststemming, jullie maakten dit festival! Komen jullie volgend jaar weer? Zet 12-13-14-15 juli alvast in jullie agenda en koop de kaarten op 18 november! Of 11 november, als je Harder-fanclublid bent. Tot dan en een fijne nacht gewenst! Ajoohooohoooohooooow!

16:30u: De strijd is gestreden bij de Dutch Masters of Motocross

Met een dominante zege in de tweede manche van de Dutch Masters in Lichtenvoorde heeft Jeffrey Herlings de MX1 titel in de wacht weten te slepen. Tante Rikie was er als de kippen bij om de wangetjes van deze held eens flink te zoenen.
Heel veel meer info over DMoM via www.motocrossplanet.nl

MX1:
1) Jeffrey Herlings
2) Gautier Paulin (FRA)
3) Max Nagl (DUI)

MX2:
1) Thomas K. Olson (DEN)
2) Brian Bogers
3) Thomas Covington (VS)

Veel meer info vind je hier: Dutch Masters of Motocross – Facebook

14:43u: Ondertussen op de Zwarte Cross…

Is er gesmuld van lekkere poffertjes met Nozem-topping op de Fijnproeversweide, stond de Megatent helemaal vol voor de Oecumenische Kerkdienst van Frank Lammers en Boh Foi Toch, zijn vele bezoekers wat wijzer geworden over hoe ze een staatsgreep kunnen plegen en lieten de helden met hun kliko- en winkelwagenmotoren hun skills zien. Zij hebben de geduldige mensen in de file naar onze heilige weilanden iedere dag voorzien van water en ontdaan van hun rotzooi. Toppers!

11:15u: Zaterdagfilmpie!

Hier! Een klapper van een filmpje van de zalige zaterdag. Geniet na en geniet nog iets meer van de dag die komen gaat. Proost!

Hier! Een klapper van een filmpje van de zalige zaterdag. Geniet na en geniet nog iets meer van de dag die komen gaat. Proost!

Geplaatst door Zwarte Cross op zondag 16 juli 2017

10:45u: Kleine wijzigingen in het programma

Om 11:00u zie je De Generaal vertelt in de Theatertent. Om 12:00u Martijn Koning. Ze zijn van plek gewisseld. Daarnaast zal Miss Monica helaas niet de Dansvloer op stelten kunnen zetten vandaag. Gelukkig kan vervanger DJ Lady Aïda dat wel! Uit je plaat dus om 16:45 op de Dansvloer.

10:20u: Filmpje: Het is zondag!
Oecumenische Kerkdienst van Frank Lammers & Boh Foi Toch!

 

10:15u: Stuntman herstelt in ziekenhuis

Stuntman William van den Putte (BEL) kwam gisteren ongelukkig ten val tijdens de FMX-show in stuntvak Ground Hero. Het was even schrikken, maar we zijn ontzettend opgelucht dat we kunnen melden hij buiten levensgevaar is. William ligt nog met hoofdletsel en een gebroken neus in het ziekenhuis.
We zijn blij dat William na zijn val meteen de hulp kreeg die hij nodig had van de geweldige hulpdiensten.
Beterschap William!

De geplande stunt- en FMX-shows gaan vandaag gewoon weer door!

10:00u: Een laatste dag vol gas er tegenaan!

Goedemorgen lieve breedvoorhoofdkrokodilletjes van ons! Hoe is het vandaag? Goed geslapen? En zijn de campinggasten onder ons nog fit genoeg om er deze laatste dag vol gas tegenaan te gaan? Aan het weer zal het niet liggen! Kijk maar:

Dan nog een paar huishoudelijke mededelingen: kom niet zonder een ticket naar de ingang vandaag, want ook deze zondag is he-le-maal uitverkocht! Verder: handjes wassen na het plassen, hamsters thuis laten, lief zijn voor je medemens, om je heen kijken i.p.v. op je telefoon en goed insmeren vanmiddag, mocht het zonnetje doorkomen. Blijf smeren, zou Drs. Nozem zeggen. Het belangrijkst: GENIET!

Waarvan? Nou, hierbij weer wat tips voor vandaag:

 • Kom een pintje drinken in onze Kroegenstraat: plop een Grolsch beugeltje in Café de Beugel (met lekkere Hollandse hits), ga hard in de Baterbar (met live metal-muziek) of kom de diversiteit van de mens vieren in Gaycafé de Kast. In Café Harder! zie je optredens in een intieme setting, maar om daar bij te zijn moet je wel fanclublid zijn!
 • Check de crossklassen, bewonder bijvoorbeeld de geniale wagens in de Powertoysklasse en de United Colour Race. Check het programma.
 • Volg een college in de Universitent en kom op een laagdrempelige manier meer te weten over een vakgebied. Check het programma.
 • Check de undercoversessie van je favoriete band, zoals Pearl Jam, Dire Straits, REM of AC/DC, uitgevoerd door een steengoede gelegenheidsformatie;
 • Lees hier de 5 redenen waarom je de Dutch Masters of Motocross niet mag missen!
 • Kom dansen en het leven vieren met talloze andere festivalgangers in The Gospel Church;
 • Schilder een selfie bij de workshop van het Rijksmuseum op de Theaterweide;
 • Eet op de Fijnproeversweide en zwem in Playa Gasolina;
 • 11:30 – 12:00: Staatsgreep plegen voor beginners, Theatertipi;
 • 11:30 – 12:30: Vurro, The Bayou;
 • 13:00 – 14:15: De Motorband, Megatent;
 • 14:00 – 15:00: Rondé, Hoofdpodium;
 • 15:00 – 15:30: Martijn Koning, Theatertent;
 • 15:30 – 16:00: De generaal vertelt (Mart de Kruif); Theatertipi;
 • 15;45 – 16:45: Rico & Sticks, Hoofdpodium;
 • 17:15 – 18:15: Paceshifters, Roadhouse;
 • 17:30 – 18:30: Los Callejeros, Exoticana;
 • 19:15 – 20:30: Eek-a-mouse, Reggaeweide;
 • 19:15 – 20:30: Golden Earring, Hoofdpodium;
 • 23:15 – 00:15: Foekepot Disaster, RnR Circus

Maar kijk verder vooral zelf rond, want er is ZO VEEL MEER! Veel plezier!

Terug naar overzicht