MIJLPAAL: DE ZWARTE CROSS 2018 IS OP VOORHAND AL UITVERKOCHT!

MIJLPAAL: DE ZWARTE CROSS 2018 IS OP VOORHAND AL UITVERKOCHT!

Beste Zwarte Crossers,

We hebben groot nieuws voor en dankzij jullie, waar wij bijzonder trots op zijn! Vandaag, op deze Witte Donderdag, gingen de allerlaatste vrijdagkaarten voor de Zwarte Cross 2018 over de toonbank. Voor het 3e jaar op rij, maar voor het allereerst op voorhand, is de Zwarte Cross he-le-maal uitverkocht! Dat betekent dat er weer 220.000 bezoekers naar de Achterhoek komen om te genieten van muziek, theater, motorcross en stunts. We hebben weer 250 bands en meer dan 1.000 theaterartiesten voor je geprogrammeerd op 33 verschillende podia!

Het geheim achter deze mijlpaal volgens Tante Rikie? “Ik bun gewoon Tante Rikie en ik doe wat ik mooi vind. Daar komt geen schrijntje wetenschap aan te pas. Ik heb geen diploma’s en red mien prima! Maar dit loopt wel uut de hand. Misschien moet ik wat anders gaan verzinnen.”

Wij kennen onze festivaldirectrice als een bescheiden vrouw en dat verklaart bovenstaande quote, maar eerlijk is eerlijk: het is nogal wat. Iedere editie sneuvelt er weer een record en het vooraf uitverkopen van de Zwarte Cross 2018 is er weer eentje. Zoals het Achterhoekers betaamt zijn we niet zo van de borstklopperij, dus we maken graag met nederigheid van de gelegenheid gebruik om jullie, de Zwarte Crossers, op de borst(en) te kloppen. Dankzij jullie wordt er ook bij deze 22ste editie geschiedenis geschreven en daar willen wij jullie oprecht voor bedanken: bedankt!!! Wij maken ons op voor een nu al legendarische Zwarte Cross en wij beloven dat wij er met alle medewerkers alles aan zullen doen om er voor jullie het mooiste weekend uit de historie van de mensheid van te maken. Tot op de Zwarte Cross allemaal! Leven vóór de dood!

Geen kaarten weten te bemachtigen? Zonde! Maar check dan vooral eens ons kleine festivalzusje Mañana Mañana, want daarvoor zijn nog wel wat dagkaarten beschikbaar .

Terug naar overzicht