Wat moet je weten voor de Harder!-voorverkoop op 16 november?

Wat moet je weten voor de Harder!-voorverkoop op 16 november?

Fanclubleden, houd dat toetsenbord in de aanslag! Op 16 november om 11:00u mag je weer de allereerste slag slaan op kaarten voor de Zwarte Cross 2020, met een week voorrang op de rest van de mensheid. Hoe steekt ’t allemaal in elkaar dit jaar? Welke kaartcombinaties kun je kopen en wat is de max.? Hoe graaf je die Harder!-lidmaatschapscode weer op als je ‘m kwijt bent?

Vanaf hoe laat en hoe koop ik die tickets?
Op zaterdag 16 november, iets voor 11:00u, zetten we de link naar de ticketshop online op onze ticketpagina, Facebook en Twitter. Zorg ervoor dat je dan klaarzit met je Harder!-lidmaatschapscode, want die heb je nodig om tickets te kunnen bestellen. Ben je ‘m kwijt? Lees dan hieronder ff hoe je ‘m terugvindt. LET OP: Je kunt slechts één keer inloggen met je code in de shop, dus bestel dan direct het aantal tickets dat je wilt hebben. Daarna kun je niet meer de shop in met je code, omdat deze al gebruikt is.

Ik ben dus mijn lidmaatschapscode kwijt. En nu dan!?
Sla jezelf een keer lichtjes voor je bakkes en gebruik vervolgens één van deze drie opties om je code terug te vinden:

  • Kijk op je bankafschrift, daarop staat je unieke code. LET OP: haal van je code op je bankafschrift wel ‘/2019’ af.
  • Zoek de welkomstmail terug in je inbox, daarin staat ook je code.
  • Onlangs hebben we vanuit harder@zwartecross.nl een herinneringsmail gestuurd naar alle leden, waar ook jouw unieke code in staat. Ook die kun je nog even terugzoeken. TIP: kun je deze niet vinden? Check je spam.

Welke en hoeveel kaarten kan ik kopen?
Ieder Harder!-fanclublid heeft voor Zwarte Cross 2020 recht op één van deze 3 kaartcombinaties:

  • Max. 4 dagkaarten + max. 2 campingkaarten. NB: Zolang de voorraad strekt.
  • Max. 4 dagkaarten + max. 1 camper/caravankaart (incl. toegang festival.) + max. 1 campingkaart. NB: Zolang de voorraad strekt.
  • Max. 4 dagkaarten + max. 1 Grasnapolskytent (twee- of vierpersoons, incl. toegang festival.) LET OP: je kunt dit jaar voor Grasnapolsky alléén een tent voor 2 of 4 personen bestellen, niet meer voor 3 personen. NB: Zolang de voorraad strekt.

Er is voor de Zwarte Cross-editie van 2020 geen garantie dat ieder Harder!-lid een campingkaart kan kopen. Wel is er de garantie dat ieder Harder!-lid een kaart voor de Zwarte Cross 2020 kan bestellen. Het is mogelijk dat de camping gaat uitverkopen tijdens de voorrangsweek voor Harder!-leden. Als dit gebeurt, blijft de voorwaarde voor max. 4 dagkaarten overeind, maar wel zolang de voorraad strekt. Zijn de zaterdagkaarten bijv. uitverkocht, dan kun je nog een combinatie bestellen (tot max. 4 dagkaarten totaal) van vrijdag- en zondagkaarten. Hier lees je meer over alle beschikbare kaartsoorten en -prijzen.

*LET OP: De Zwarte Cross-camping is vanaf dit jaar 18+. Ben je onder de 18, dan kun je géén campingpolsbandje bemachtigen. Koop dan dus ook géén campingkaart.

Hoe kom ik rap en blessurevrij door dat bestelproces?
Ok dan, een paar tips voor jullie.

  • Zorg ervoor dat je een stabiele internetverbinding hebt en pak er een laptop of computer bij, dat gaat sneller dan met een tablet of telefoon.
  • Klik de ticketshop-link aan zodra we die online zetten (iets voor 11:00u). Iedereen die exact om 11:00u in die shop zit, wordt op een willekeurige plek in de wachtrij geplaatst. Iedereen die ná 11:00u de ticketshop inkomt, sluit achteraan in de rij. Zo houden we de kansen zo eerlijk mogelijk voor iedereen.
  • Kom je vanuit de wachtrij in de shop? Vul dan je lidmaatschapscode en je gegevens in, scrol de algemene voorwaarden he-le-maal door voordat je het vinkje aanklikt voor akkoord. Dat is belangrijk, anders kom je niet verder in het bestelproces.
  • Heb je het bestelproces afgerond, dan kun je direct betalen met iDeal. Doe je dit niet, dan ontvang je binnen een half uur een herinneringsmail in je inbox met betaal-link voor iDeal. Betaal je dan niet, dan gooien we de bestelde kaarten na een uur weer in de verkoop.

Maar ik woon in het buitenland. Werkt ’t dan op dezelfde manier?
Als je een Nederlandse bankrekening hebt, dan kun je gewoon met iDeal betalen. Heb je die niet, geef dan in de ticketshop aan dat je vanuit het buitenland bestelt. Vervolgens maak je het geld naar ons over via een bankoverschrijving. De gegevens daarvoor zie je direct nadat je je bestelproces afrondt. Voor deze overschrijving krijg je 120 uur.

Ik ben geen Harder!-lid maar wil wel gebruikmaken van deze voorverkoop. Kan ik nog lid worden?
Nee, momenteel kun je je niet meer inschrijven. Na de start van de wereldwijde voorverkoop, op 23 november, kun je pas weer fanclublid worden. Lees hier waarom.

Wanneer kunnen niet-Harder!-leden hun kaarten kopen?
Onze wereldwijde kaartverkoop start op 23 november om 11:00u. Dan gaan alle kaarten in de verkoop die nog niet uitverkocht zijn in de Harder!-voorverkoop. Harder!-leden hebben de hele week, dus vanaf 16 november 11:00u tot de start van de wereldwijde kaartverkoop, kans om hun kaarten te bestellen.

Heb je alles gelezen, maar kom je er alsnog niet uit en ervaar je problemen met je code of bij het bestellen? Mail dan even naar harder@zwartecross.nl. Het kan druk zijn, dus we kunnen geen garanties geven over het tijdsbestek waarin je e-mail beantwoord wordt!

Terug naar overzicht