Naderende ledenstop voor de Harder!-fanclub

Naderende ledenstop voor de Harder!-fanclub

Onze fanclubleden zijn ons veel waard. Fans die graag de Harder! lezen omdat ze betrokken zijn bij de Zwarte Cross. Fans die niet willen wachten tot de wereldwijde voorverkoop begint en daarom met een week voorrang de Harder!-voorverkoop in duiken. We willen hen graag garantie kunnen geven op kaarten in deze voorverkoop. Om die garantie te kunnen geven en om de fanclub te beschermen tegen koopjesjagers, doorverkopers, handelaartjes en andersoortig gespuis, stellen wij een ledenstop in. Daarvoor zijn er twee scenario’s:

  • De ledenstop gaat in vanaf 30 september 2018 tot en met 17 november 2018 (na de start van de algemene kaartverkoop). Zo willen we ervoor zorgen dat het aantal leden niet enkel omhoog schiet voor de Harder!-voorverkoop, om vervolgens het lidmaatschap weer af te zeggen.
  • De ledenstop zou al eerder in kunnen gaan wanneer we de 12.500 leden bereiken. Waarom? Een snelle rekensom leert ons dat wanneer al die 12.500 leden de maximale 2 campingkaarten kopen, de camping uitverkocht zal zijn. Alleen op deze manier kunnen we dus garanderen dat ieder Harder!-lid aan campingkaarten kan komen.

Dus kortom: vanaf 30 september zal het inschrijfluik dichtgaan voor de fanclub, wellicht al eerder als de club de 12.500 ledengrens bereikt. Inschrijven kan nu nog via www.zwartecross.nl/fanclub.

>> Ga nog even naar dit bericht voor meer informatie over het aantal kaarten dat je kunt bestellen in de Harder!-voorverkoop.

Terug naar overzicht