Over 10 jaar ook nog van muziek kunnen genieten? Gebruik Pluggerz!

Over 10 jaar ook nog van muziek kunnen genieten? Gebruik Pluggerz!

BERT, 21 JAAR, HOUDT VAN ANANASSEN, DWERGHAMSTERS, LANGLAUFEN EN MUZIEK. DAT LAATSTE IS WAAROM HIJ VAAK NAAR CONCERTEN EN FESTIVALS IN BINNEN- EN BUITENLAND GAAT. MAAR OORDOPPEN VINDT HIJ VOOR LOSERS. OM ECHT VAN DE MUZIEK TE GENIETEN, MOETEN JE OREN HET VOLLEDIGE GELUID VANGEN, HOE HARD HET ER OOK OP KNAPT EN HOEZEER DIE DECIBELLEN OOK DOOR DE TROMMELVLIEZEN DREUNEN. BERT IS NU 31 JAAR EN HAD FLINK WAT EUROOTJES NEERGETELD VOOR HET CONCERT VAN EDDIE VEDDER. HET BLEEK WEGGEGOOID GELD, WANT BERT KON ER GEEN KLOTE MEER VAN HOREN. EDDIE KON UKELELEN WAT HIJ WILDE, MAAR BERT’S GEHOOR IS ONHERSTELBAAR BESCHADIGD.

Maar wij zijn Bert niet, toch? Wij genieten over 10 jaar wel nog steeds van een fijn concertje! Want wij gebruiken gehoorbescherming. Op de Zwarte Cross levert Pluggerz de oordoppen die jou behoeden voor een toekomstig leven als dat van Bert. Welke gehoorbescherming kun je waar vinden?

  • Pluggerz Uni-Fit Music: deze kun je kopen bij alle merchandise-stands en bij de Pluggerz-stand bij de hoofdingang, waar je tevens meer informatie over gehoorbescherming kunt krijgen.
  • Pluggerz Uni-Fit Sleep: mocht je ’s nachts last hebben van de muziek, het geluid van je buren of de apneu van je tentgenoot, dan kun je deze oordoppen kopen bij de Pluggerz-stand bij de hoofdingang en bij de merchandise-stands op de camping.
  • Oorkappen Kids: ook je kinderen wil je natuurlijk behoeden voor het lot van Bert. Oorkappen voor de jongsten zijn verkrijgbaar bij de Pluggerz-stand bij de hoofdingang en bij het blagenparadijs.
Terug naar overzicht