De positieve vibe van de nieuwe Harder! verspreidt zich

De positieve vibe van de nieuwe Harder! verspreidt zich

Als trouw fanclublid lig jij natuurlijk al dagen met je slaapzak, teddy-beer en een pot pindakaas gestationeerd voor de brievenbus. Al die minuten heb je daar langzaam zien wegtikken op het schermpje van je telefoon. Maar nu is hij er: de allernieuwste editie van Zwarte Cross-fanclubmagazine Harder! Met als thema: vooruitgang en positiviteit!

Want je mag wel denken dat het allemaal zo klote gaat op deze aardbol en dat de hele wereld langzaam maar zeker naar de haaien gaat, maar dat valt allemaal best wel mee. Sterker nog: het gaat zelfs beter met onze wereld dan ooit! Laten we die positiviteit eens verspreiden. Wij proberen dit, samen met de fantastische bezoekers, uit te dragen op de Zwarte Cross. Nu lees je er dus ook alles over in de nieuwste Harder!

Wat zit er allemaal in dan?

We vinden de vooruitgang en positiviteit in alle hoeken en gaten. Lees bijvoorbeeld in Harder! Magazine over:

  • Hoe de Zwarte Cross je rit met de kleine knasterds op de achterbank van die Toyota Starlet naar je vakantiebestemming leuker maakt met het superstoere Zwarte Cross Doeboek!
  • Hoe de Mistress of Motocross, Shana van der Vlist, haar ‘mannetje’ staat in een motocross-wereld vol testosteron;
  • Hoe de media je een vals beeld voorspiegelen over hoe slecht het met onze wereld gaat, en waarom dat eigenlijk dus helemaal niet zo is;
  • Wat de gemiddelde progressie op een dag is van een Feestfabrieker;
  • Hoe Stichting Pak An lokale vooruitgang stimuleert door lokale plannen van jonge (toekomstige) ondernemers te ondersteunen;
  • Hoe Nozem de wereld verovert en nu zijn houten jubileum viert;
  • Wat de positieve kanten zijn van de meest irritante situaties in het dagelijks leven;
  • Hoe de Theaterweide de Zwarte Cross ondertussen al 10 jaar een stukje mooier maakt!

Ben je nog geen fanclublid, maar wil je het wel worden en eigenlijk ook nog deze Harder! #30 ontvangen? Meld je dan aan als lid vóór vrijdag 12 mei en krijg het magazine nog nagezonden!

Terug naar overzicht