Revenge on the Flapper…

Revenge on the Flapper…

Dit is Dinand, ook wel Flappie genoemd en hoofdrolspeler in onderstaand filmpje. Deze ras-Feestfabrieker zorgt ervoor dat zijn collega’s banger en schichtiger zijn dan menig strijder in de Gazastrook, zet ons hele fabriekj’n regelmatig in de fijnstof (arbo-inspectie, kijkt u mee?), flappert continu je comfort zone in en hij drukt zijn blote reet tegen het raam als het eigenlijk op dat moment gewoon nét even niet kan. De rest van de dag is dat prima, maar hij kiest nét weer dat moment uit dat het eventjes ongepast is.

Tijd voor een glutenvrije proteïnemeergranenquinoa-cracker van eigen deeg voor onze ‘Disruption Executive Manager & Company Atmosphere Gatekeeper’: Flappie! Met dank aan onze goede vrienden van Twinxx, producent ‘van de glimlach’. Glimlachen bleek een understatement.

REVENGE ON THE FLAPPER

REVENGE ON THE FLAPPERDit is Dinand, ook wel Flappie genoemd en hoofdrolspeler in onderstaand filmpje. Deze ras-Feestfabrieker zorgt ervoor dat zijn collega's banger en schichtiger zijn dan menig strijder in de Gazastrook, zet ons hele fabriekj'n regelmatig in de fijnstof (arbo-inspectie, kijkt u mee?), flappert continu je comfort zone in en hij drukt zijn blote reet tegen het raam als het eigenlijk op dat moment gewoon nét even niet kan. De rest van de dag is dat prima, maar hij kiest nét weer dat moment uit dat het eventjes ongepast is.Tijd voor een glutenvrije proteïnemeergranenquinoa-cracker van eigen deeg voor onze 'Disruption Executive Manager & Company Atmosphere Gatekeeper': Flappie! Met dank aan onze goede vrienden van Twinxx BV, producent 'van de glimlach'. Glimlachen bleek een understatement.

Geplaatst door Zwarte Cross op woensdag 11 april 2018

Terug naar overzicht