Slapen in een Kartent of Festipi

Slapen in een Kartent of Festipi

Hey campingknasterd! Heb jij al wel een campingkaart, maar zie je er nu al tegenop om al je kroam mee te slepen naar Lichtenvoorde? Dan hebben wij goed nieuws voor je! We geven je twee opties, want we hebben weer een paar hele toffe samenwerkingen opgezet. ZIE HIERRR: de Kartent en de Festipi!

De Kartent

Altijd al in een kartonnen doos willen slapen? Wil je eens iets duurzaams doen, in plaats van je milieuverwoestende tent achterlaten? Of heb je je sportschoolabonnement al opgezegd en kun je ondertussen je tent, slaapzak, luchtbed en andere kroam niet meer tillen? Dan kun je dit jaar, net als vorig jaar, weer slapen in de Kartent! Het staat voor je klaar als je op de camping aankomt en kan in overleg met een campingburgemeester zelfs verplaatst worden naar je matties die ook op de camping staan. Mensen die houden van extreme gemakzucht, kunnen direct bij deze dames en heren van Kartent hun slaapzak en luchtbed bestellen. Dan hoef je écht helemaal geen handen meer uit de mouwen te steken. Oh ja, en zo’n kartonnen paleisje kan ook tegen regen! Bekijk de prijzen en boek meteen je Kartent op deze site!

De Festipi

Zie je het niet zitten, in zo’n kartonnen tent? Maar heb je ook echt geen zin om te slepen met je pruttel? Was je net te laat voor Grasnapolsky? Onze nieuwe vriendjes van Festipi bieden een cool alternatief. Slaap in een tipi! Op de vloer van deze superhippe tipi’s ligt een fijn koeienhuidje met daar bovenop een paar dikke slaapmatten en zachte kussens. Je hoeft alleen nog maar je slaapzak mee te nemen! Let wel: deze tipi’s staan bij elkaar op een apart deel van de camping. Wil je bij je vrienden staan, dan moet je ze even overhalen om ook zo’n festipi te boeken. Check hier de prijzen en soorten festipi’s.

LET OP: Het boeken van een Kartent of Festipi kan enkel als je al een campingkaart hebt! Je krijgt er namelijk geen toegang mee tot de camping of het festivalterrein.

Terug naar overzicht