Speeddaten met Bolletje!

Speeddaten met Bolletje!

Schuif aan bij het Bolletje Speeddate-ontbijt op de Zwarte Cross-camping en wie weet ontmoet jij de ware. Niks is onmogelijk! Spreid je kansen op het vinden van ware liefde en meld je met behulp van onderstaand formulier aan voor de gratis speeddate.

Hoe ziet dat speeddate-ontbijt eruit?
Het ontbijtfeestje bestaat uit drie gangen. Voordat je aanschuift, beantwoord je twee meerkeuzevragen. Op basis daarvan krijg je alleen hotties voorgeschoteld met wie jij iets gemeen hebt! Na iedere gang klinkt de bel en schuiven de heren één plekje door voor de volgende gang en de volgende vrijgezelle knapperd. Als het lekker klikt en je geen afscheid wil nemen van je tafelgenoot, dan zet je de joker in en plak je de sticker ‘Te leuk om door te schuiven’ op elkaars shirt. Vet romantisch!

Maarreeehh, wat krijg ik te eten?
We beginnen met een yoghurtje. Het hoofdgerecht bestaat uit rijk belegde ontbijtcrackers. Het nagerecht is het wereldberoemde beschuitje met vers fruit en chocolade. Zit jouw prins(es) op het witte paard er na de ochtendschaft niet tussen? No worries, dan heb je toch nog lekker en gezond ontbeten.

En als ik nou niet wil daten, maar wel een lekker ontbijtje lust?
Iedere ochtend is Bolletje aanwezig op de camping. Het team loopt met een rugzak (met vlaggetje) rond, je kunt ze aanspreken en voor 3,5 munt heb je een ontbijtje voor jou én je liefje/vriend/vriendin/vage kennis op je luchtbed!


DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN

Heb je je niet ingeschreven, maar wil je wel graag deelnemen aan het speeddate-ontbijt? Kom dan ’s ochtends langs bij het speeddate-café op de camping om alsnog aan één van de rondes deel te nemen!

Terug naar overzicht