Olympisch kampioen Stefan Groothuis aan ’t werk op de Feestfabriek

Olympisch kampioen Stefan Groothuis aan ’t werk op de Feestfabriek

We hebben een held binnengehaald! Deze week wordt de Olympische 1.000 meter op de schaats verreden in Pyeongchang. Vier jaar geleden werd Stefan Groothuis in Sotsji overtuigend kampioen op die afstand. Geloof het of niet, maar we hebben hem weten te verleiden tot kantoorwerk op de Feestfabriek. Wat hij gaat doen? Dat zeggen we lekker nog niet…

Een Olympisch kampioen als collega, dat is (met alle respect) toch wat anders dan de eerdere baantjes van collega’s Marcus (gymleraar), Bert (chassis lasser), Sanne (chef zuivel) en Jos (uitbeender).

Stefan Groothuis wint op 1.000 meter in Sotsji

We hebben een held binnengehaald!Volgende week wordt de Olympische 1.000 meter op de schaats verreden in Pyeongchang. Vier jaar geleden werd Stefan Groothuis in Sotsji overtuigend kampioen op die afstand. Geloof het of niet, maar we hebben hem weten te verleiden tot kantoorwerk op de Feestfabriek. Wat hij gaat doen? Dat zeggen we lekker nog niet… Een Olympisch kampioen als collega, dat is (met alle respect) toch wat anders dan de eerdere baantjes van collega’s Marcus (gymleraar), Bert (chassis lasser), Sanne (chef zuivel) en Jos (uitbeender).

Geplaatst door Zwarte Cross op zaterdag 17 februari 2018

 

Terug naar overzicht