Stem nu op je favoriete ontwerp van de Achterhoekse Vlag

Stem nu op je favoriete ontwerp van de Achterhoekse Vlag

Joris Bengevoord, burgemeester van Winterswijk en tevens de jongste burgemeester van Nederland, weet wel wat hij vanavond gaat doen… Stemmen op de Achterhoekse Vlag!

Ook Joris wil graag een mooie vlag kunnen toevoegen aan de rij vlaggen naast het Gemeentehuis van Winterswijk. Dus help mee en zorg ervoor dat de tofste vlag er komt te hangen.

Stem nu via www.achterhoeksevlag.nl. Via deze pagina zijn er al 125.000 ratings gegeven aan vlaggen en via de pagina http://achterhoeksevlag.nl/kies-vlag/, waar je continu kunt kiezen uit twee vlaggen, zijn er al 9.000 stemmen uitgebracht.

Joris Bengevoord, burgemeester van Winterswijk, wil die vlag!

STEM NU OP JE FAVORIETE ONTWERP VAN DE ACHTERHOEKSE VLAG!Joris Bengevoord, burgemeester van Winterswijk en tevens de jongste burgemeester van Nederland, weet wel wat hij vanavond gaat doen… Stemmen op de Achterhoekse Vlag! Ook Joris wil graag een mooie vlag kunnen toevoegen aan de rij vlaggen naast het Gemeentehuis van Winterswijk. Dus help mee en zorg ervoor dat de tofste vlag er komt te hangen. Stem nu via www.achterhoeksevlag.nl. Via deze pagina zijn er al 125.000 ratings gegeven aan vlaggen en via de pagina http://achterhoeksevlag.nl/kies-vlag/, waar je continu kunt kiezen uit twee vlaggen, zijn er al 9.000 stemmen uitgebracht.

Geplaatst door Zwarte Cross op dinsdag 19 juni 2018

Terug naar overzicht