Stichting Pak An pakt uit met een event voor iedereen die hart heeft voor de Achterhoek

Stichting Pak An pakt uit met een event voor iedereen die hart heeft voor de Achterhoek

Die agenda van jou is natuurlijk al lang geblokt van 12 t/m 15 juli. Pak ‘m d’r nog maar eens bij en doe datzelfde meteen met zaterdag 26 mei! Stichting Pak An, de prachtige stichting die ondertussen al twee jaar ondersteuning biedt aan goede ideeën die bijdragen aan de toekomst van de Achterhoek, viert feest! ‘Pak An Pakt Uit!’ is het allereerste evenement van Stichting Pak An en daar kun je de Achterhoek écht beleven. Van en voor Anpakkers.

Er is kunst van de creatieve ondernemers van ‘De Lokalen’, een intieme bioscoop waar Achterhoekse filmmakers materiaal afspelen en er is een boekenmarkt met verscheidene aanwezige auteurs. Je kunt echte streekproducten proeven in de foodcourt of het liefdespad lopen. Daarnaast zijn er inspirerende sprekers, journalist en presentator Erik Hagelstein verzorgt een Achterhoekse College Tour en natuurlijk zijn er ook Achterhoekse muzikanten die nieuw werk ter gehore brengen, zoals Lizzy Ossevoort, Rocco Ostermann, de Boetners en Stef Woestenenk.

Ook mooi: de entree is gratis. Dus kom op 26 mei naar Lichtenvoorde, inspireer en motiveer of laat je inspireren door al die mensen die met hun kunst, cultuur, muziek en innovatieve ideeën de Achterhoek mooier maken!

Waar: Uitspatting Besselinkschans in Lievelde (voormalig Wijndomein)
Wanneer: zaterdag 26 mei, van 11:00 tot 19:00u
Entree: gratis

Terug naar overzicht