TALENTENUPDATE! Casper is Nederlands Kampioen puntenkoers bij de senioren

TALENTENUPDATE! Casper is Nederlands Kampioen puntenkoers bij de senioren

Alle blogs van onze talenten zijn natuurlijk pareltjes, maar die van Casper mag je dit keer echt niet missen. Hij schrijft indrukwekkend over het leven in zijn ‘sportcocon’, zijn onafgebroken focus op prestaties en het daardoor missen van de mooie ‘kleine dingen’ in het leven. En natuurlijk over zijn gouden medaille! Casper is Nederlands Kampioen puntenkoers bij de senioren heren!

Shana pakte een 5e plek tijdens de een-na-laatste EK-wedstrijd in Duitsland, waarmee ze helaas punten op de klassementsleidster verliest. Maar deze strijdster weet dat de strijd niet gestreden is tot de laatste race, en die is in Arnhem op 15 en 16 juni!

Tristan neemt je in een GoPro-video weer in sneltreinvaart mee naar beneden tijdens zijn wedstrijd in het iXS DH Kampioenschap in Winterberg. Hoe kiest hij zijn lijnen? Waar moet hij op letten en hoe valt dat als een puzzel in elkaar tijdens de finale?

Ibrahim en Farhaan schreven hun blogs beide voor Achterhoek Nieuws. Daarin blikken ze terug op de veranderingen en prestaties in het afgelopen jaar. Verhuizingen, een nieuwe trainer, persoonlijk records… Even lezen dus!

Victor rijdt twee wedstrijden in Spanje aankomend weekend, aangezien de race in Imola vanwege hevige regenval niet doorging. Hij kan ook nog een financieel steuntje in de rug gebruiken, dus koop een CC-certificaat bij Victor en help ‘m op weg naar zijn kampioenschap!

*Klik op de namen om door te gaan naar de blogs.

Terug naar overzicht