Update: hoe verloopt de Harder!-voorverkoop?

Update: hoe verloopt de Harder!-voorverkoop?

Harder!-leden hebben vandaag flink hun slag geslagen. Net als vorig jaar, waren de Grasnapolsky- en caravankaarten direct verkocht aan leden die meteen klaar zaten om 11:00u. Helaas kon dus niet ieder Harder!-lid die zijn zinnen heeft gezet op zo’n kaart, er één bemachtigen.

Ondertussen zijn de volgende percentages kaarten verkocht:

Enkele feitjes:
– De Harder!-voorverkoop verliep vlotter dan vorig jaar. Ons servertje was een behoorlijk stuk sneller en kon alle aanvragen op zijn dooie gemakje verwerken, maar ook de verkoop onder de Harder!-leden verliep sneller.
– Er zijn evenveel Grasnapolsky- en caravankaarten in de verkoop gegaan als vorig jaar. Deze terreinen zijn dus niet groter of kleiner dan de afgelopen editie.
– Campingkaarten en dagkaarten zullen de komende week nog steeds beschikbaar zijn voor Harder!-leden. Daarna, op 18 november, mag de rest van de wereld zijn slag slaan. [Lees hier meer over de wereldwijde kaartverkoop op 18 november om 11:00u]

Voor Harder!-leden die hun kaarten de komende week nog gaan kopen; lees dit bericht goed door ter voorbereiding! En gaat het echt helemaal mis met je code? Mail dan naar harder@zwartecross.nl.

 

 

Terug naar overzicht