De Zwarte Cross in 10 video’s

De Zwarte Cross in 10 video’s

Je hebt er nog geen genoeg van hè? Wij ook niet! Dit weekend was fantastisch en wij zijn nog aan het nagenieten. Talloze fantastische video’s zijn we tegengekomen, maar dit is de selectie die we voor je gemaakt hebben. Kijk je mee?

1. Mental Theo liet op vrijdag de feestende massa op de Dansvloer de wallen van de Engelse Schans wat naar links en rechts verplaatsen!

2. De Oecumenische Kerkdienst van Frank Lammers en Boh Foi Toch op zondagochtend
Waarbij de bewoners van woonzorgcentrum Antoniushove in Lichtenvoorde aanwezig waren. Op het podium kregen zij eersterangs plaatsen! Check onze eigen smoezelige live-video.

3. Interview van de NOS met Jeffrey Herlings, die kampioen werd in de DMOM MX1-klasse voor de ogen van duizenden festivalbezoekers
Oh ja, en hij had ook nog wel even tijd om vanuit de lucht zijn kameraad een high five te geven.

4. Knutselen, voorlezen en vooral crossen voor de allerkleinsten in het Blagenparadijs

5. Ons fantastische publiek laat zich niet kisten door regen. Volle bak er tegenaan bij Guus Meeuwis! Geweldig, knasterds!

6. De schilderworkshop van het Rijksmuseum zat iedere dag stampvol met potentiële kunstenaars én prutsers eerste klas…
…maar iedereen had schik!

7. Onze sfeerbeheerders houden zelf ook wel van een feestje
Bedankt voor deze beelden!


8. Een bruisend schuimspektakel!
Je zou denken dat campinggasten na 4 dagen festival wel moe zijn, maar niets is minder waar! Ze zetten nog even midden in de nacht het RnR Circus op zijn kop tijdens de schuimparty.

9. Supervette slow motion van Kjer Olsen (MX2)
Gemaakt door Motocrossplanet.

10. De Zwarte Cross in 3 minuten
Onze vrienden van REGIO8, die hier het hele weekend aanwezig waren, hebben prachtige video’s gemaakt van ons festival. Bedankt daarvoor! Hierbij de video ‘Zwarte Cross in 3 minuten’. Alles zit erin: muziek, theater, stunts én de bizarre wagens in de maffe crossklassen. Kijken dus!

Veel meer toffe video’s van REGIO8 op de Zwarte Cross vind je hier!

Terug naar overzicht