De Zwarte Cross 2018 is uitverkocht. En nu?

De Zwarte Cross 2018 is uitverkocht. En nu?

Heb je tickets in de pocket? Dan kun je die scheurkalender er flink van langs geven. De Zwarte Cross komt eraan, voor je het weet is het juli en dan sta je een onmundig dikke party te vieren met al die andere leven-vóór-de-dood-genieters. Misschien heb je ook nog vragen. En misschien kunnen wij die nu al beantwoorden. Kijk dus even in dit lijstje om te zien of het antwoord op jouw vraag er al tussen staat, voordat je ons bestookt met rooksignalen, liefdes- of kogelbrieven, groezelige postduiven en kettingmailtjes.

Ik heb geen tickets, en nu dan?
Ga ALSJEBLIEFT niet kaarten kopen via louche doorverkoop-sites. De kans zit erin dat je keihard genept wordt. Gebruik alleen Ticketswap, dat is de enige manier om 100% veilig aan Zwarte Cross-kaarten te komen. Wacht even rustig af, want de ervaring leert dat er vanzelf meer kaarten aangeboden worden op Ticketswap zodra het evenement dichterbij komt. En zo niet, dan hebben we ook nog een leuk, kleinschaliger festivalzusje in Vorden waar het hartstikke gezellig is: Mañana Mañana! En daar zijn nog vrijdag- en zondagkaarten voor beschikbaar.

Zijn er straks aan de dagkassa nog kaarten?
Nee, uitverkocht is echt uitverkocht. Aan de kassa zijn er in juli dus ook geen kaarten meer.

Ik heb jullie advies in de wind geslagen en toch kaarten gekocht via een doorverkoopsite. Zijn mijn kaarten geldig?
Dat kunnen we niet garanderen. We kunnen zien of je barcode uit ons systeem komt, maar we kunnen niet zien of deze partij jouw kaart 1 keer of 50 keer verkocht heeft. In dat laatste geval kom je – tenzij je de allereerste aan de poort bent – alsnog niet binnen. Je hebt dus gewoon geen garantie dat je binnenkomt.

Ik heb tickets in jullie ticketshop besteld maar ben ze nu kwijt.
Zoek op je afschrift de bestelcode op en maak gebruik van deze Tickets kwijt-link.

Ik heb kaarten teveel. Kunnen jullie er wat terugnemen?
Nee, op basis van onze algemene voorwaarden nemen we geen tickets terug of ruilen we deze om. Je kunt je kaarten verkopen op Ticketswap.

Mijn kind is onder de 1.40m en heeft geen kaart. Komt hij/zij/watdezepersoonzichookvoelt wel binnen?
Natuurlijk, kids onder de 1.40m mogen gratis het festivalterrein op. Met ouderlijk toezicht, uiteraard.

Ik heb geen parkeerkaart, waar laat ik mijn auto?
Parkeren is gratis, je hebt dus geen parkeerkaart nodig. Sta je in juli ergens voor een grasveld te kiek’n bij een knasterd die een eurootje of 10 van je vraagt? Dan weet je dus dat je niet op een officiële Zwarte Cross-parkeerplaats staat. Want die zijn écht gratis. Echt waar.

Hoe zit het met het OV?
Dat rijdt! We zijn met onze vrienden van Arriva, NS en Tripticket druk bezig met het schema voor de pendelbussen en (allerlaatste) treinen. Uiteraard zorgen we ervoor dat er nog pendelbussen en treinen rijden na de laatste hoofdact van de dag. Dit jaar hebben we wederom de Zwarte Cross Retour. Met deze ultieme combi-deal krijg je 20% korting op je gehele reis, geldig voor alle Arriva- en NS-treinen en je pendelbusticket! Zodra deze ticketservice beschikbaar is, laten we het je direct weten op deze pagina.

Wat zijn jullie openingstijden?
Campinggasten kunnen op donderdag vanaf 12:00u tot maandag 12:00u bij ons verblijven. Dagbezoekers zijn welkom op vrijdag en zaterdag van 10:00u tot 01:30u en op zondag van 10:00u tot 00:00u. Uitgebreide openingstijden vind je hier.

Wat is verder nog handig om te weten?

Terug naar overzicht