Zwarte Cross wint wederom een Festileaks Festival Award!

Zwarte Cross wint wederom een Festileaks Festival Award!

Laten we beginnen met het slechte nieuws. Dit jaar hebben we namelijk, met een 9.1, níet Festileaks’ prijs voor het festival met de beste sfeer gewonnen. Terwijl we al jankend met onze knuistjes op de vloer sloegen, kregen we het bericht dat er wel een andere verrassing op ons stond te wachten. Er is namelijk een spiksplinternieuwe award voor het beste randprogramma. En raad eens wie die gewonnen heeft… JAWEL! Ons randprogramma is inderdaad ongeëvenaard! We hebben de mooiste fietsenstalling, de lekkerste bouwhekken, de fijnste aanrijdroutes, de meest geruisloze rijplaten, de groenste parkeerweides, de gezelligste pendelbussen en de hardst glimmende verkeersborden.

Alhoewel we vinden dat al ons programma hoofdprogramma is (vermaak is geen randzaak), zijn we wel ontzettend blij met de prijs. Bedankt, lieve stemmende bezoekers! We doen voor Zwarte Cross 2019 ons stinkende best om álle awards in ontvangst te kunnen nemen. Nóg betere bands, nóg spectaculairdere stunts, nóg meeslepender theater en nóg betere motocross.

Festileaks plaatste deze tekst bij de prachtige 9.2 die wij kregen voor het randprogramma:
“Op de Zwarte Cross is er bijna niets wat je niet kan doen. Vanuit de Universitent rol je de theaterweide op, of ga richting het strand bij Playa Gasolina. En dan hebben we nog niet gesproken over het cross-programma. Je kunt het zelf niet bedenken of Zwarte Cross heeft het al op het terrein staan. Een gaybar, vuurspuwers, de hoogste kermisattracties, schommels in de Oase. De bezoekers vinden de randprogrammering dan ook te gek. In de Gospel Church kan je zelfs voor het zingen de kerk uit!”

Terug naar overzicht