Crossdeelnemers opgelet! Belangrijke info voordat je vertrekt

Crossdeelnemers opgelet! Belangrijke info voordat je vertrekt

Deelnemer aan de cross? Voor het eerst, en geen idee hoe, wat, waar? We kauwen het hier helemaal voor je uit!

Als het goed is heb je óf een prachtige wagen gebouwd met je matties óf een brommer/wegracer klaar staan. Vergeet deze vooropgesteld niét! Verder zorg je dat je e-ticket uitgeprint bij je hebt + legitimatie.

Stuur de bolide aan op ‘Lichtenvoorde’. In de nabije omgeving van de mooie Achterhoek beginnen de eerste routeborden, volg vanaf hier niet meer de navigatie. Check hier een uitgebreide routebeschrijving!

Backstage Roemaat

Het is belangrijk dat iedereen die rijder of bijrijder is, zich hier meldt! Voor helpers is het niét nodig om eerst naar Backstage Roemaat te gaan, die kunnen direct door naar ingang Rennerskwartier.
Let op: hieronder vind je de openingstijden van Backstage Roemaat, eerder komen dan donderdag 13 juli 07.00 uur is zinloos.
Donderdag 13 juli               07.00 – 23.00 uur
Vrijdag 14 juli                      08.00 – 23.00 uur

Bij Backstage Roemaat word je natuurlijk vriendelijk ontvangen door onze hulpvaardige dames. Geef je startnummer door en op vertoon van je legitimatie ontvang je het Crossbandje voor de juiste klasse. Even een paraafje voor ontvangst en je kunt hop-hop naar de ingang Rennerskwartier.
Het verzekeringsformulier vervalt helemaal doordat je bij inschrijving akkoord bent gegaan met deze voorwaarden.

Ingang Rennerskwartier

Als je eerst langs Roemaat bent geweest, ontvang je daar de route naar de ingang Rennerskwartier.
Kom je niet eerst langs Roemaat omdat je alleen Helper bent? Volg dan deze route.

Bij de ingang van het Rennerskwartier blijft alleen de bestuurder van de auto zitten. Alle passagiers stappen dus uit en lopen met hun e-ticket door de polsbandjestent. Op vertoon van een geldig ticket ontvang je hier een textielen polsbandje.

De bestuurder van de auto rijdt de sluis in, hier wordt gecontroleerd op verboden waren. Check hier het reglement om teleurstelling te voorkomen!

Wat is verder nog handig om te weten?

  • Zorg dat je crossvoertuig zo snel mogelijk wordt gekeurd als je op het Rennerskwartier aan komt. Als je voertuig wordt goedgekeurd, ontvang je een sticker. Geen sticker = niet rijden!
  • Voor deelnemers aan de United Colour race; gebruik enkel het poeder dat verkrijgbaar is op het Rennerskwartier.
  • Voertuigen die niet bedoeld zijn om in te slapen of crossmateriaal in op te bergen dienen op het Parkeerterrein Renners te worden geparkeerd.
  • Wellicht ten overvloede; ga met respect om met je medemens, de campingburgemeesters en de vrijwilligers van de crossclub. Gewoon normaal doen!

Als je het eenmaal tot de ingang van het Rennerskwartier hebt geschopt, wijst het zich vanzelf en kan de mooiste vierdaagse van het jaar beginnen!

Tot volgende week!

 

Terug naar overzicht