Belangrijke info voor crossdeelnemers!

Belangrijke info voor crossdeelnemers!

Doe je mee aan één van onze crossklassen? Dan hebben we drie hele belangrijke boodschappen voor je die je MOET lezen. Dus hier komt ‘ie:

Wijziging in deelname

Kun je om één of andere reden, zoals een gebroken middenvoetsbeentje of overleden cavia, niet deelnemen? Geef dan vóór woensdag 5 juli door welke rijder jou gaat vervangen via inschrijvingen@feestfabriek.nl. Na die tijd kunnen wij wijzigingen niet meer doorvoeren.

Inschrijven in portal

Doe je mee aan de specialklasse, zwaargewichtklasse of united colour race? Dan moet je alle deelnemende rijders inschrijven via ons cross portal. Heb je dat nog steeds niet gedaan!? Dan bij deze drie digitale zweepslagen en de opdracht om het alsnog heel rap te doen! Hier is de link.

Poeder voor deelnemers United Colour Race

En moet poeder bedoelen wij uiteraard het kleurpoeder. Want er was nogal wat om te doen. Om de veiligheid van jullie, onze medewerkers en de bezoekers te kunnen waarborgen, tolereren wij enkel het gebruik van kleurpoeder dat via onze eigen leverancier geleverd wordt. Dit is getest en veilig bevonden. Onze poederdealerslocatie vinden jullie op het Rennerskwartier!

Terug naar overzicht